آشپزی
-
دستور تهیه سالاد فتوش اصل با رب انار در خانه + نکات مهم
سالاد فتوش یکی از سالاد هایی ست که ریشه عربی و ترکی دارد و از سبزیجات تازه، نان پیتا و…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه در خانه + نکات و خواص
از مربا ها در سفره اکثر ما در وعده صبحانه و حتی عصرانه به وفور استفاده می شود. مربای کیوی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه پودر سیر خوش عطر و خانگی + نکات طلایی
پودر سیر همچون دیگر چاشنی ها و ادویه ها به راحتی در مغازه ها یافت می شود اما طبیعتا تهیه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه آبگوشت مجلسی، خوشمزه و رستورانی برای ۴ نفر + فوت و فن
آبگوشت از غذا های بسیار دیرینه و دلچسبی در میان غذا های ایرانی است. البته که این غذا از غذا…
بیشتر بخوانید » -
8 خواص شگفت انگیز درمانی سرکه خرما + طرز تهیه
سرکه ها انواع مختلفی دارند که از معروفترین آنها می توان سرکه بالزامیک، سرکه انگور و سرکه سیب را نام…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه ترشی انبه بندری + نکات و ترفند های طلایی
ترشی ها از چاشنی های پر طرفدار در بین ما ایرانی هاست. خیلی از ما با وجود چاشنی هایی همچون…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه فرنی برای نوزاد شش ماهه به بالا / خوشمزه و مقوی
وقتی از طرز تهیه انواع فرنی صحبت می کنیم به یاد روزهای کودکی مان می افتیم که دسرها ساده و…
بیشتر بخوانید » -
معرفی 6 غذای دانشجویی سریع و ارزان + دستور پخت
معمولا دانشجویان به دلیل داشتن وقت کم و هزینه های زیاد، نیاز به غذا هایی دارند که سریع آماده شوند،…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه آش دوغ ساده با برنج / خوشمزه و مجلسی
آش دوغ از غذا های سنتی و محلی ایران است. این آش در مناطق مختلف مانند اردبیل، کردستان، همدان و…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه حلوا عربی کشدار (حلوای عراقی) – خوشمزه و بی نظیر
این حلوای عربی خوشمزه که به کشور عربستان تعلق دارد، به خاطر بافت و طعم متفاوتش که حالت کش دار…
بیشتر بخوانید »