تکنولوژی

آموزش رفع مشکل شبکه وای فای wifi

وای-فای (به انگلیسی: Wi-Fi)، نامی تجاری است که توسط «اتحادیهٔ وای-فای (Wi-Fi Alliance)» ثبت شده و علامتی است که این اتحادیه به محصولاتی که مورد تأیید این اتحادیه جهت کار در شبکه محلی بی‌سیم تحت استاندارد IEEE۸۰۲٫۱۱ می‌باشد، اعطا می‌کند. اگر وای فای شما دچار مشکل شده با این مقاله از کارمادیو همراه باشید.

مشکلات شبکه وای فای

اکنون باید سراغ مشکلاتی برویم که ممکن است با آن‌ها مواجه شوید! در ادامه به شماری از مشکلات شبکه وای فای از قبیل مشکل فراموشی رمز وای فای یا پیدا نشدن وای فای مودم توسط سیستم یا علت کند شدن سرعت وای فای می‌پردازیم؛ سپس روش‌های اتصال به شبکه وای فای در ویندوز ۱۱ را مرور می‌کنیم و درنهایت راهکارهایی برای بهبود عملکرد مودم ارائه خواهیم داد.

مشکل پیدا نکردن وای فای مودم برای سیستم شما

مشکل پیدا نکردن وای فای مودم حتماً برای شما هم پیش آمده است. گاهی اوقات با این‌که می‌دانید در جایی که هستید یک شبکه‌ی وای‌فای دردسترس است؛ اما آن شبکه روی دستگاه شما قابل مشاهده نیست. در این صورت این موارد را امتحان کنید:

در این مواقع بهتر است ببینید و بررسی کنید که مبادا وای‌فای را بی‌ آنکه خودتان بفهمید، غیر فعال کرده باشید! در برخی لپ‌تاپ‌های ویندوزی و دیگر دستگاه‌ها، ‌دکمه‌هایی وجود دارد که می‌توان با زدن آن‌ها به‌راحتی وای‌فای را فعال و غیر فعال کرد؛ ممکن است گاهی این دکمه‌ها را اتفاقی زده و باعث غیر فعال کردن وای فای شده‌ باشید. در این صورت مثلاً در ویندوز ۱۰، روی آیکون مربوط به شبکه در نوار وظیفه (تسک بار) یک ضربدر قرمز خواهید دید.
در بسیاری از دستگاه‌ها، با یک سری ترفندهای سریع می‌توان وای‌فای را غیر فعال کرد. Airplane Mode یا حالت پرواز ساده‌ترین راهی است که با فعال کردن آن می‌توان تمامی امواج رادیویی، امواج بلوتوث و وای‌فای را غیر فعال کرد. کافی است این گزینه را در حالت on قرار دهید تا تمامی این اتفاق‌ها رخ دهد! شاید به‌طور ناخواسته دستتان به گزینه‌ی حالت پرواز در ویندوز ۱۰ یا ۱۱ خورده باشد و همین باعث خاموش شدن بخش وای‌فای شود.
خارج از محدوده؛ گاهی پیش می‌آید که در یک نقطه به‌خوبی به وای‌فای دسترسی دارید؛ اما چند لحظه بعد نه. علت این است که سیگنال‌های رادیویی از دیوارها عبور می‌کند و می‌تواند توسط آدم‌ها و مواد و وسایل جذب شود. کمی جا‌به‌جا شوید تا مجددا به وای‌فای متصل شوید.

مشکل وای فای در موبایل
باند فرکانس را چک کنید. فرکانس ۲/۴ گیگاهرتزی رایج‌تر است و بیشتر وسایل از این باند بهره می‌گیرند؛ بنابراین ممکن است تداخل بیشتری وجود داشته باشد. در عین حال این باند راحت‌تر از وسایل و دیوار عبور می‌کند و برد بیشتری دارد؛ در‌حالی‌که فرکانس ۵ گیگاهرتزی، برد کمتر ولی سرعت بیشتری دارد. برای این فرکانس از مشکل تداخل نیز خبری نیست. همان‌طورکه دیدید هرکدام از این باندها مزیت‌ها و محدودیت‌های خاص خودشان را دارند بنابراین باتوجه به شرایط باید تصمیم بگیرید که از کدام استفاده کنید. البته باید بدانید که اگر مودتان ۵ گیگاهرتزی است، باید تقویت‌کننده‌، گوشی و لپ‌تاپ شما هم از این فرکانس پشتیبانی کنند و دارای همان استانداری باشند که مودم از آن بهره می‌‌گیرد تا از نهایت سرعت لذت ببرید. بااین‌حال تمام گوشی‌ها و لپ‌تاپ‌ها از فرکانس ۵ گیگاهرتزی پشتیبانی نمی‌کنند. پس هنگام خرید باید به این مسائل توجه کرد. برخی دستگاه‌ها فقط در یکی از این دو باند کار می‌کنند؛ در این صورت باید انتخاب کنید که کدام فرکانس را ترجیح می‌دهید. برخی دستگاه‌ها هم هستند که می‌توانند روی هردو باند به‌طور هم‌زمان کار کنند و به‌اصطلاح دوبانده هستند که در این صورت مشکلی نخواهید داشت.
شبکه‌های مسدودشده؛ اگر شبکه‌ای مسدود شده باشد نام آن را روی دستگاهتان مشاهده نخواهید کرد. مسدود کردن یا مخفی کردن نام وای‌فای روش امنیتی خیلی معتبری هم نیست؛ ولی می‌تواند دزدان وای‌فای را کمی عقب براند. در صورتی که نام یک شبکه مخفی شده باشد، برای اتصال به آن لازم است که به‌صورت دستی نام کامل ESSID و رمز را وارد کنید و در یک کلام، کمی سختی بکشید.
شبکه غیر فعال شده؛ دستگاه‌های دیگر را چک کنید یا از افراد دیگر که به آن شبکه متصل‌اند سؤال کنید. شاید روتر به راه‌اندازی یا بوت مجدد یا حتی تعویض شدن نیاز داشته باشد.

SSID وای فای چیست؟

بالاتر به‌طور گذرا به SSID اشاره کردیم. اما SSID وای فای چیست و به چه کاری می‌آید؟ برای مثال اگر علامتی مشاهده کردید که از شما بخواهد ازطریق SSID با Coffee Wi-Fi به شبکه متصل شوید، تنها کاری که باید انجام دهید، این خواهد بود که به‌دنبال آن شبکه‌ی بی‌سیم بگردید و برای دسترسی به اینترنت به همان شبکه متصل شوید.

درواقع هدف اصلی SSIDها تمایز بین چندین شبکه‌ وای‌ فای است. با اتکا بر این قابلیت می‌توانید به‌درستی به شبکه‌ی مد نظرتان وصل شوید. SSID برای انواع شبکه‌های وای‌فای از جمله شبکه‌های خانگی به کار می‌روند؛ اما طبعا محدود به همین کاربرد نیستند. اگر کنترل یک شبکه‌ی وای‌فای را دراختیار دارید، می‌توانید SSID آن را به هر چیزی که دوست دارید تغییر دهید.

جالب است توجه کنیم که SSID ها نمی‌توانند بیش از ۳۲ کاراکتر طول داشته باشند. از سویی آن‌ها به حروف بزرگ و کوچک حساس هستند. به‌عنوان مثال در دنیای SSIDها و تنظیمات آن، عبارت MyNetwork کاملاً متفاوت با mynetwork قلمداد خواهد بود. هرچند که طبق پرتکل‌ها، کارکترهای خاصی مانند خط تیره، نقطه و مواردی از این دست مجاز هستند.

SSID انتخابی ازطریق روتر بی‌سیم یا هر ایستگاه پایه‌ی وای فای دیگر مخابره می‌شود و با این کار شناسایی شبکه‌های موجود با نام‌های قابل خواندن که برای انسان‌ها را برای دستگاه‌های اطراف آسان‌تر می‌کند.

اگر شبکه‌ای رمز عبور نداشته باشد، هرکسی می‌تواند با انتخاب SSID مربوطه، به آن شبکه متصل شده و از آن به‌راحتی استفاده کند. اما اگر شبکه رمزگذاری شده باشد طبعا اوضاع فرق خواهد کرد. از همین روی توصیه می‌شود برای محافظت از شبکه‌ بی سیم خود، تحت هر شرایطی از میزبانی شبکه Wi-Fi به‌صورت باز و بدون رمز عبور خودداری کنید.

پیدا کردن SSID وای فای فرایند نسبتاً ساده‌ای است. کافی است به تنظیمات روتر دسترسی داشته باشید و از اطلاعات کاربری خود برای ورود به سیستم استفاده کنید. پس از ورود، SSID وای فای را در پنل تنظیمات خواهید دید و ازطریق همان پنل می‌توانید آن را تغییر دهید.

علت No Internet access و قطع شدن وای فای چیست؟

وای‌فای یک تکنولوژی رادیویی است، یعنی این‌که ممکن است به شبکه متصل باشید و سیگنال هم قوی باشد؛ ولی بازهم نتوانید از اینترنت بهره ببرید. برای حل این مشکل اول باید از درست بودن تنظیمات شبکه‌ی خود اطمینان حاصل کنید و آدرس شبکه‌ی خود را چک کنید و ببینید در رنج APIPA است یا خیر. اگر مشکلی در دادن آدرس از سوی شبکه‌های محلی به دستگاهتان پیش آید، کامپیوتر یا موبایلتان یک آدرس به خودش اختصاص می‌دهد و در این صورت نمی‌تواند داده‌ها را رد و بدل و مسیریابی کند.

علت No Internet access و قطع شدن وای فای چیست؟

برخی سیستم‌‌عامل‌ها در صورت بروز مشکل اینترنت با علائمی مثل یک علامت تعجب زردرنگ روی آنتن وای‌فای به شما می‌گویند که مشکلی وجود دارد. در این صورت سراغ تنظیمات زیر بروید:

در اندروید: Settings > About Phone > Status
در آی‌او‌اس: Settings > Wi-Fi و کلید روی گزینه i
در ویندوز: Settings > Network & Internet و سپس Wi-Fi adapter را انتخاب کنید.
در مک‌اواس‌ (macOS): پنجره‌ی Network system preference را باز کنید، Wi-Fi adapter را انتخاب کنید، روی گزینه Advanced کلیک کنید و در نهایت روی تب TCP/IP کلیک کنید.
اگر آدرس IP دستگاه شما برای IPv4 با 169.254 شروع می‌شود، این یک آدرس APIPA است؛ یعنی سیستم عاملتان نمی‌تواند ازطریق DHCP به‌صورت اتوماتیک IP بگیرد.

مشکل وای فای اینترنت

قبل از این‌که ببینید شبکه دچار مشکل شده است یا نه، تنظیمات فایروال‌ خود (Firewall) را چک کنید. برخی فایروال‌ها از اتصال به شبکه‌های جدید و ردو بدل کردن ترافیک بین آن‌ها جلوگیری می‌کند. در بسیاری از موارد باید علایمی مبنی بر دریافت شبکه‌های جدید دریافت کنید که از شما تأیید یا عدم تأیید آن را می‌خواهند. اما گاهی اوقات ممکن است بدون این‌که به شما اطلاع داده شود، شبکه جدید مسدود شود.

به‌محض این‌که فایروال یا دیگر فیلترها را حذف کردید، دیگر اطمینان حاصل می‌کنید که مشکل حتماً از شبکه شما است. در این شرایط اگر از آن دسته آدم‌هایی نیستید که وقتی از کوره درمی‌روند مشت و لگد حواله‌ی روترشان می‌کنند، باید حتماً کسی را بیابید که این کار را برایتان انجام دهد!

آدرس IP معتبر است اما هیچ چیزی لود نمی‌شود!

اگر در حال استفاده از یک هات‌اسپات عمومی در کافی‌شاپ، فرودگاه، مرکز کنفرانس یا هر جای دیگری باشید، ممکن است بدون این‌که متوجه شوید با یک پورتال یا یک صفحه‌ی ورود برخورد کنید. بسیاری از ورژن‌های اخیر سیستم‌عامل‌ها متوجه می‌شوند که ممکن است با یک پورتال مواجه شده باشید و در این صورت دستور‌العمل‌های خاصی به‌ کار خواهند برد. تا زمانی که سؤالات درست را جواب ندهید یا روی دکمه‌هایی که باید کلید نکنید، دسترسی به اینترنت قطع خواهد شد.

با صفحه‌ی پورتال، هات‌اسپات از جستجوهای سامانه نام دامنه (DNS) به‌نفع خود استفاده می‌کند؛ درنتیجه هرجا که تلاش کنید بروید شما را مجددا به پورتال هدایت می‌کند. مک‌او‌اس و آ‌ی‌او‌اس اپل این رفتار را شناسایی و پنجره‌ی Modal Dialog را باز می‌کنند که وب پیج پورتال را نشان می‌دهد. به‌محض این‌که دسترسی با موفقیت شروع شد، سیستم عامل می‌تواند بگوید که DNS به‌درستی عمل می‌کند و یک دکمه‌ی Done را نشان می‌دهد که می‌توان روی آن کلیک کرد.

حل مشکل وای فای

گاهی به علت این‌که پورتال‌ها آنقدرها حرفه‌ای نیستند یا در اثر فایروال یا دیگر نرم‌افزارهای فیلترینگ، سیستمتان به این تغییر آدرس‌ها اطمینان نمی‌کند و درنتیجه از نمایش این صفحات پورتال جلوگیری می‌شود. مرورگری را باز و صفحه‌ای را بارگیری کنید مثل cnn.com و ببینید چه اتفاقی می‌افتد. به بخش Location مرورگرتان نگاه کنید و ببینید آیا دامنه یا آدرس‌های IP تغییر می‌کند یا خیر. این احتمالاً برنامه‌ای در سیستمتان هست که دارد فرایند بلاک کردن را تکمیل می‌کند.

اگر هیچ‌چیزی در مرورگرتان بارگیری نمی‌شود با یک متخصص در میان بگذارید. ممکن است لازم باشد که پسورد دریافت کنید، هزینه‌ای بپردازید یا از یک پیکربندی خاص استفاده کنید.

کند شدن سرعت وای فای یا قطع و وصل شدن آن

علت کند شدن سرعت وای فای و راه‌حل آن را به‌طور کلی می‌توان در چهار مقصر جستجو کرد: اتصالات نامنظم پهنای باند، فاصله از ایستگاه پایه، انتخاب ایستگاه اشتباه و شبکه‌ محلی پرترافیک.

برود باند (Broadband): در برودباند می‌توان چندین سیگنال مختلف را به‌طور هم‌زمان روی رسانه ارسال کرد و هرکدام از سیگنال‌ها دارای پهنای باند مشخصی است. تست این‌که ببینید مشکل از این مورد است یا نه کمی سخت است؛ مگر این‌که بتوانید یک کابل اترنت به روتر وصل کنید و از یک نرم‌افزار تست پهنای باند استفاده کنید؛ مثل Ookla یا یک نرم‌افزار نظارت بر شبکه. اگر توانستید، این مورد را از فهرست عاملان مشکل قطع و وصل شدن اینترنتتان حذف کنید!

فاصله: به نظر رفع این مشکل راحت به نظر می‌رسد. به ایستگاه‌تان نزدیک‌تر شوید! اما اگر ندانید که این ایستگاه‌های پایه‌ی وای‌فای دقیقاً در کجا واقع شده‌اند یا اتاق شما یعنی جایی که دارید از اینترنت استفاده می‌کنید از محل ایستگاه دور است هضم عبارت نزدیک‌تر شوید کمی سخت می‌شود! به‌ علت انعکاس سیگنال و جذب آن توسط دیوار و وسایل و حتی انسان‌ها، همیشه برایمان واضح نخواهد بود که ایستگاه‌های پایه‌مان را کجا قرار دهیم تا پوشش‌دهی بهتری داشته باشد. برنامه‌ی NetSpot می‌تواند با ایجاد یک نقشه‌ی حرارتی، ناحیه پوششی وای‌فایتان را آنالیز کند. ورژن رایگانی نیز از Ekehau’s Heatmapper نیز هست که تقریباً همین ویژگی‌ها را دارد.

ایستگاه پایه اشتباه: ایستگاه پایه هر نودی که قابلیت وای فای دارد مثل روتر با همان تنظیمات امنیتی که به شما امکان پرسه زدن در اینترنت می‌دهد؛ چه روی یک برج بلند باشد چه در یکی از اتاق‌های خانه شما. وسایل شما مثل موبایلتان همیشه درمورد قوی‌ترین سیگنال انتخاب درستی ندارند. مثلاً ممکن است در خانه‌ها‌ی کوچک به‌خاطر دیوارهای قطور چند ایستگاه داشته باشید. در این حالت ممکن است لپ‌تاپ و موبایلتان به‌صورت روتین به یک ایستگاه وصل شوند؛ درحالی‌که شاید ایستگاه دیگری که در خانه هست قوی‌تر باشد. وقتی این ایستگاه‌ها تمام نام یکسانی دارند هم می‌توانید انتخاب کنید که به کدام وصل شوید؛ اما خاموش و روشن کردن آداپتور وای‌فای‌ خودتان می‌تواند در یک انتخاب بهتر کمک کند.

شبکه‌های محلی شلوغ: خارج از شبکه‌های توری می‌توانید به یک روتر وصل شوید و در هر باند حالت تعیین خودکار کانال را عوض و خودتان یک کانال را انتخاب کنید. راز کوچکی که در مورد وای‌فای وجود دارد این است که درحالی‌که سطوح سیگنال در فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز برای تمام کانال‌ها تنها یک ماکسیمم دارد، اما فرکانس ۵ گیگاهرتز به سه بخش بزرگ تقسیم می‌شود و تا سال ۲۰۱۴ هرکدام از آن‌ها ماکسیمم‌های مختلفی داشتند.

پایین‌ترین رنج کانال (36،40،44،48) نمی‌توانند در میزان بیشتر از پنج درصد از ماکسیمم بالاترین رنج کانال (149،153،157،161) کار کند. چنانچه ابزاری دارید که برای اعلام قوانین جدید بازبینی نشده بود (ابزاری که اکثریت قریب به اتفاق، ایستگاه‌های پایه‌ای با عمر حداقل دو سال هستند)، اگر باند ۵ گیگاهرتز را در کانال ۱۴۹ تنظیم کنید مشکل حل می‌شود یا با استفاده از ابزارهایی چون WiFi Explorer می‌توانید بفهمید چه وسایلی دور و برتان در حال استفاده‌اند.

حل مشکل فراموشی رمز وای فای

برای وارد شدن به یک شبکه به نام کاربری و رمز عبور نیاز دارید و اگر رمز عبور را اشتباه وارد کنید نمی‌توانید به آن شبکه وارد شوید. اما اگر رمز عبور را هم درست وارد کنید و باز نتوانید وارد شبکه شوید چه؟ برای حل مشکل فراموشی رمز وای فای چه باید کرد؟

چک کنید که حروف کوچک و بزرگ را در پسوردتان رعایت کرده‌اید و همنیطور فاصله‌ها. مطمئن باشید که حتی یک فاصله را هم جا نینداخته‌اید.
مطمئن شوید که شبکه درست را انتخاب کرده‌اید. در بعضی جاها با چندین و چند شبکه مواجه می شوید و احتمال دارد شبکه‌ای را انتخاب کرده باشید که تشابه اسمی با شبکه‌ای دارد که شما می خواستید آن را انتخاب کنید.
ممکن است مشکل از فرم‌ور یا سفت‌افزار روتر باشد که باعث می‌شود به‌خوبی کار نکند و نشود به آن متصل شد؛ حتی وقتی که پسورد درست را وارد کرده‌اید. در این صورت با یک متخصص مشورت کنید یا اگر خودتان تخصص کافی دارید روترتان را مجددا راه‌اندازی یا اصطلاحا Reboot کنید.

چرا دستگاه مرتب به همان یک شبکه وصل می‌شود؟

اکثر سیستم‌عامل‌های امروزی لیستی از شبکه‌هایی به آن‌ها وصل شده‌اید (حتی برای یک بار) در خود دارند. امروزه اگر با یک مثلاً موبایل به شبکه‌ای متصل شوید، می‌توانید با دیگر موبایل‌ها، تبلت‌ها و کامپیوترهایتان به‌راحتی به آن شبکه وصل شوید. اگر شبکه‌ای باشد که یک بار به آن وصل شده‌اید و حالا هرقدر تلاش کرده‌اید که این شبکه فراموش شود و دیگر در لیستتان نباشد و نشده است، باید چه‌ کرد؟ شاید شما هم شنیده باشید که حذف اتصال به یک شبکه آن‌ را کاملاً پاک نمی‌کند چون اگر با یک دستگاه دیگرتان به آن شبکه وصل شوید، مجددا آن شبکه به دستگاه‌های دیگرتان نیز کپی می‌شود. راه حلش تسلیم نشدن است: به پاک کردن آن شبکه از تمام وسایل و دستگاه‌هایتان ادامه دهید!

برای مدیریت شبکه‌ها کافی است این مراحل را دنبال کنید:

در اندروید: Settings> Wi-Fi، دکمه Customize را بزنید و سپس Saved Network را انتخاب کنید.
در iOS: در Settings> Wi-Fi می‌توانید شبکه‌هایی را که به آن‌ها متصل شده‌اید کاملاً پاک کنید.
در ویندوز: روی آیکون Network کلیک کنید، Manage Wi-Fi Settings و سپس Manage Known Networks را انتخاب کنید.
اداپتور وای‌فایتان ممکن است عمر خود را کرده باشد. مهم نیست که از چه دستگاهی استفاده می‌کنید؛ قبل از این که تسلیم شوید سیستم‌عاملتان را مجددا نصب کنید تا ببینید مشکل از کجا بوده است!
گاهی اوقات اگر وسایلی مثل موبایل و تبلت مشکل دسترسی به اینترنت دارند، ممکن است دیگر قابل تعمیر نباشند و عمر خود را کرده باشند. پس بهتر است به‌جای تعمیر، تعویضشان کنید!

بهبود عملکرد مودم

احتمالاً نتوان تمام راه‌ها و امکان‌های بهبود عملکرد روتر یا مودم را تنها در چند بند خلاصه کرد. در اینجا به‌طور گذرا نکات کلیدی توصیه‌شده از سوی اهل فن برای بهبود عملکرد مودم را مورد اشاره قرار می‌دهیم. احتمالاً خودتان هم بنا بر تجربه یا به‌واسطه‌ی شغلتان برخی از این نکات را آزموده باشید.

ریبوت کردن مودم

احتمالاً نخستین گزینه‌ای است که در هنگام بروز هرنوع مشکل غیرمنتظره به ذهن می‌رسد و گاهی اوقات نیز جواب می‌دهد. برای ریبوت اصولی و کامل، ازطریق به پنل مربوطه برای تنظیمات مودمتان وارد شوید و گزینه‌ی ریبوت را اجرا کنید. این کار احتمالاً برخی تنظیمات یا ایرادات پیش‌آمده را به حالت تنظیمات کارخانه بازگردانده و مودم را مجددا آماده‌ی کار خواهد کرد.

مکان

شاید کلیشه‌ای به نظر برسد ولی انتخاب مکان مناسب برای روتر به‌نحوی که در بیشتر فضاهای پرکاربرد منزل یا محل کارتان به‌اصطلاح آنتن‌دهی مناسبی فراهم کند بسیار مهم است. احتمالاً تجدید نظر در مکان روتر و انتخاب یک محل بهتر برای آن برای برخی کارگشا باشد.

تأثیر دما بر مودم

مودم ها نیز مانند سایر وسیله‌های الکترونیکی داغ می‌کنند. اگر حس می‌کنید روتر بیش از حد عادی داغ شده است احتمالاً حستان درست است و تهویه و خنک‌شوندگی مناسبی برای مودم در آن محل وجود ندارد. برای بهبود عملکرد مودم اندکی فضای برای آن فراهم کنید. اگر در کناره‌ها یا روی آن کتاب یا هر چیزی دیگری وجود دارد بردارید.

به‌روزرسانی درایور های کامپیوتر

گاهی مشکل از روتر نیست. همان‌طورکه در بخش‌های قبلی هم گفتیم اگر مشکلات وای فای تنها کامپیوترتان را هدف قرار می‌دهد و سایر دستگاه‌های متصل‌شده به آن مشکل خاصی از حیث سرعت ندارد، شاید بهتر باشد نگاهی به کامپیوترتان داشته باشید. آپدیت کردن درایورهای مربوطه روی کامپیوتر گاهی اوقات به بهبود عملکرد کلی سخت‌افزارهای کامپیوتر، از جمله بخش شبکه می‌انجامد.

خرید آنتن برای روتر

اگر روی مودمتان بخشی برای اتصال آنتن تعبیه شده، می‌توانید با خرید یک آنتن یا تعویض آنتن موجود و جایگزین کردنش با آنتی بزرگتر، عملکرد وای فای را در ناحیه تحت پوشش مودم بهبود دهید.

سخن پایانی پیرامون بهبود عملکرد مودم و علت‌ کند شدن سرعت وای فای به همراه راه‌حل های محتملی که در این مقاله ارائه شد این است که پیش از اقدام به خرید مودم جدید یا پیش از تعویض شرکت خدمات‌دهنده یا هر حرکتی از این دست، احتمالات ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر را خودتان بررسی کرده و راه‌های متداول را امتحان کنید. در این مسیر حتی‌ می‌توانید از یک کارشناس نیز کمک بگیرید.

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا