اکثر ما شله زرد را به عنوان یکی از غذاهای نذری برای مناسبتهای خاص مذهبی میشناسیم. شله زرد یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا از آن به عنوان دسر و پیش غذا استفاده میکنند.
رنگ و لعاب زعفرانی به همراه عطر دارچین و گلاب، همه باهم یک ترکیب بهشتی را میسازند، به همین دلیل است که طرز تهیه شله زرد خوش طعم و خوش عطر بسیار طرفدار دارد.
پخت شله زرد اصلا سخت نیست و اگر مطابق با دستور پخت شله زرد که در ادامه میگوییم پیش بروید و به نکات و فوت و فن آن دقت کنید، میتوانید از طعم اصیل و ناب شله زرد لذت ببرید. با کارمادیو همراه باشید.
چرا باید شله زرد بخوریم؟
جالب است بدانید که ریشه شله زرد به شهر کرمان باز میگردد و به همین دلیل است که بسیاری شله زرد را به اسم ابراهیم خانی میشناسند. ابراهیم خانی حاکم کرمان بود و در زمان جنگ دستور داد تا شله زرد تهیه شده و برای بهبود وضعیت تغذیه بین مردم توزیع شود.
جالب است بدانید که شله زرد اصیل ایرانی در سطح جهان نیز معروف است و خیلی از مردم سراسر دنیا از آن به عنوان دسر یا پیش غذای سرد و یا گرم استفاده میکنند.
هم چنین بهتر است بدانید که وجود گلاب، زعفران و هل در شله زرد موجب آرامش اعصاب میشود.
سلام و درود خدا بر شماها الهی
آمین