طرز تهیه نان چزنک رغو خوشمزه + مواد اولیه
چزنک نوعی نان است که در میان اهالی لر زبان مردم شهر اندیمشک طرفداران زیادی دارد، چزنک رغو طعم و عطر بی نظیری دارد برای طبخ این نات فقط به چند قلم مواد ساده نیاز داریم. با کارمادیو همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چزنک رغو
- آرد ۲ پیمانه
- آب ولرم ۲ پیمانه
- نمک با میزان لازم
- رغو یا روغن محلی و یا حتی کره محلی به مقدار دلخواه برای سرو کردن
- شیره خرما برای سرو کردن
طرز تهیه چزنک رغو
۱- پیش از هرکاری آرد را دو بار الک کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
۲- آب را به آرامی به آرد اضافه کنید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود باید مراقب باشید که به هیچ عنوان این خمیر سفت نشود.
۳- اگر تصمیم دارید ابن نان خوشمزه را با ساج تهیه کنید، اجازه دهید ساج کمی گرم شود و سطح آن را روغن مالی کنید تا مانع چسبیدن نان به آن شوید.
۴- خمیر آماده شده را با دست روی سطح ساج پهن کنید و اجازه دهید تا هر دو طرف این نان کاملا طلایی و پخته شود.
۵- اکنون نان داغ آماده را در یک سینی قرار دهید و روی نان مقداری کره یا روغن محلی و شیره بریزید و نوش جان کنید.
می توانید برای پخت چزنک از تابه یا فرگاز نیز استفاده کنید، این نان را می توانید به عنوان یک وعده اصلی استفاده کنید و می توانید آن را در کمپ های تفریحی و خانه به راحتی طبخ کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.