آسان ترین روش تهیه چیزکیک سیب کاراملی خوشمزه در منزل
به گزارش کارمادیو، چیزکیک سیب کاراملی یک دسر عالی برای پاییز است که دارای یک پوستهی کره ای، یک فیلینگ کیک نرم، چیزکیک و رویه سیب کاراملی خوش طعم است.
برای تهیه چیزکیک سیب کاراملی، در ابتدا سیب ها را در کره با ادویه های گرم تفت می دهیم تا نرم شوند، سپس اجازه میدهیم تا به اندازهی دمای اتاق خنک شده و به صورت یک لایه در چیزکیک اضافه می شوند.
برای رسیدن به کیک پنیر خامه ای کامل در تهیه چیزکیک سیب کاراملی ، با استفاده از مواد با دمای اتاق شروع کنید. مواد این قسمت از آشپزی شامل موارد زیر است:
- پنیر خامه ای
- تخم مرغ
- خامه ترش
برای تهیه چیزکیک سیب کاراملی، پنیر خامه ای را حتما با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود قبل از اینکه مواد دیگر را اضافه کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا از مخلوط شدن بیش از حد جلوگیری شودتا از ایجاد حبابهای هوا و ایجاد ترک جلوگیری کنید. افزودن خامه ترش طعم غنی و بافت خامه ای کیک پنیر را افزایش می دهد.
استفاده از بن ماری برای جلوگیری از ترک خوردن و دستیابی به بافت ابریشمی در کیک پنیر بسیار مهم است. بن ماری گرمای ملایم و یکنواختی را در حین پخت فراهم می کند، که به پخت یکنواخت چیزکیک کمک می کند و از پختن بیش از حد لبه های بیرونی آن جلوگیری می کند.
این تکنیک در مراحل تهیه چیزکیک سیب کاراملی به تنظیم دما و ایجاد یک محیط مرطوب برای رشد چیزکیک کمک می کند. بن ماری خطر پخت بیش از حد را کاهش می دهد و بافت نرم و خامه ای را در سراسر چیزکیک تضمین می کند. خنک شدن و سرد شدن مناسب بعد از پخت نیز برای سفت شدن چیزکیک و افزایش طعم آن ضروری است. در حالی که این می تواند مراحل زیادی به نظر برسد، نتیجه نهایی ارزش تلاش را دارد.
گزینه تعویض: اگر خامه ترش ندارید، می توانید به جای آن خامه غلیظ اضافه کنید.
نکته تکنیکی: قبل از تهیه چیزکیک، مواد سرد خود را به دمای اتاق برسانید تا بافت نرم تری داشته باشید.
مواد تشکیل دهنده چیزکیک سیب کاراملی
در ادامه مواد تشکیل دهندهی چیزکیک سیب کاراملی را به طور کامل برای شما شرح دادهایم.
مواد تشکیل دهنده برای رویه سیب چیزکیک سیب کاراملی
- 8 قاشق غذا خوری کره
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای
- 2 قاشق چای خوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
- 1/4 قاشق چای خوری هل آسیاب شده
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 4 سیب سبز متوسط ، پوست کنده، هسته گرفته و نازک برش داده شده است
- 2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
مواد تشکیل دهنده لایه چیزکیک
- 2 فنجان بیسکوییت ترد
- 1/4 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 32 اونس پنیر خامه ای
- 1 فنجان شکر قهوه ای
- 1/2 فنجان شکر دانه ریز
- 4 تخم مرغ بزرگ
- 3/4 فنجان خامه ترش پر چرب
- 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 2 قاشق چای خوری دارچین
مواد تشکیل دهنده برای سس کارامل چیزکیک سیب کاراملی
- 3/4 فنجان شکر دانه ریز
- 1/2 فنجان کره
- 1/4 فنجان خامه غلیظ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
آماده سازی چیزکیک سیب کاراملی
در ادامه مراحل نهایی تهیه چیزکیک سیب کاراملی را به صورت مرحله به مرحله به ترتیب برای شما آماده کردیم.
مرحله اول: در یک قابلمه متوسط که روی حرارت متوسط قرار داده اید، کره، شکر قهوه ای، دارچین، جوز هندی، هل، عصاره وانیل و 1/4 فنجان آب را اضافه کنید. اجازه دهید کره ذوب شود، سپس سیب های ورقه شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید. حدود 10 دقیقه به پختن ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید تا سیب ها نرم شوند.
مرحله دوم: در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت را با 2 قاشق چایخوری آب سرد مخلوط کنید تا دوغاب شود. دوغاب نشاسته ذرت را به مخلوط سیب اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 2 دقیقه دیگر بپزید سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا بپزد.
مرحله سوم: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب فنری 25 سانتی متری را با کاغذ روغنی در امتداد کف آن بپوشانید.
مرحله چهارم: در یک کاسه بزرگ، خرده های بیسکوئیت ترد، کره ذوب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. به تابه فنری آماده شده منتقل کنید و مخلوط را به ته و بالای تابه فشار دهید. پوسته به بالای تابه نمی رسد. پوسته را به مدت 10 دقیقه بپزید و سپس آن را بردارید و کنار بگذارید. حدود 6 فنجان آب را به یک قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
مرحله پنجم: در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمیمه پدال، پنیر خامه ای را با سرعت متوسط هم بزنید تا خیلی نرم و پف کند. شکرها را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه دیگر خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. کناره ها و کف کاسه را خراش دهید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید تا مخلوط شوند. خامه ترش، وانیل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله ششم: نیمی از بهتر را داخل پوسته پخته شده بریزید، سپس حدود 3/4 فیل سیب را روی آن قرار دهید و به طور یکنواخت پخش کنید. باقيمانده خمير را روي آن بريزيد و با پشت قاشق يا كاردك به طور يكنواخت پخش كنيد.
مرحله هفتم: پایه قالب چیزکیک را در فویل بپیچید و آن را داخل یک قالب کیک بزرگتر قرار دهید. آن را در یک قابلمه بزرگ یا ماهیتابه بریزید و آب جوش را در ماهیتابه بریزید.
مرحله هشتم: چیزکیک را به مدت 1 ساعت و 35 تا 1 ساعت و 45 دقیقه بپزید، یا تا زمانی که دماسنج خواندن فوری که در مرکز چیزکیک قرار داده شده، 155 فارنهایت را نشان دهد.
مرحله نهم: فر را خاموش کنید و در را باز کنید. اجازه دهید چیزکیک به مدت 1 ساعت داخل فر خنک شود.
مرحله دهم: وقتی تایم مورد نظر تمام شد، چیزکیک را از فر خارج کرده و در یخچال به مدت حداقل 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
مرحله یازدهم: در همین حین سس کارامل را درست کنید. شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط آب کنید تا غلیظ و کهربایی رنگ شود. کره را هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن با قاشق چوبی هم بزنید. با اضافه شدن کره، مخلوط به سرعت حباب می دهد. به هم زدن ادامه دهید تا کره و شکر با هم ترکیب شوند.
حرارت را کم کنید و خامه غلیظ و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. هم زدن را متوقف کنید و اجازه دهید 1 دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس به ظرف یا شیشه ضد حرارت منتقل کنید تا کاملا خنک شود.
مرحله دوازدهم: چیزکیک خنک شده را با باقیمانده رویه سیب و سس کارامل پر کنید.
امیدواریم این رسپی منتشر شده در کارمادیو برای شما مفید بوده باشد.نوش جان!