226
قلیهماهی یکی معروفترین و خوشمزهترین غذاهای جنوبی است. این غذا بیشتر در خوزستان و هرمزگان تهیه میشود و هر کدام روش خاص خود را دارند. هر چند در تهیه قلیهماهی تقریباً روشها یکی است. ولی در برخی چاشنیها مانند رب گوجهفرنگی، رب انار، تمرهندی و میزان تندی غذا و غیره تفاوتیهای کوچکی با هم دارند که البته باتوجهبه ذائقه افراد، این چاشنیها تغییر میکنند.
ماهیهای مورداستفاده در پخت و تهیه خورشت قلیهماهی شامل:
- سنگسر
- هامور
- شیر
- سرخو
- جش
- سکن
- شوریده
- حلوا سیاه
- و غیره
نگران نشوید اگر نوع ماهیها را نمیشناسید، با رفتن به فروشگاههای عرضهکننده مواد پروتئینی یا ماهیفروشها، ماهی قلیه را از فروشنده بخواهید. فروشندگان و ماهیفروشها شما را در این زمینه راهنمایی خواهند کرد. با کارمادیو همراه باشید.