سلامت

بهترین ژل ضد درد عضلانی کدام است؟ معرفی ۱۰ برند محبوب

استفاده از انواع ژل ضد درد عضلانی، یک راهکار ساده برای کاهش درد و التهاب عضلات است که نسبت به انواع مسکن‌های خوراکی، عوارض جانبی بسیار کمتری دارد. این ژل‌ها برای کاهش دردهای عضلانی پس از کشیدگی، رگ به رگ شدن و همچنین آرتریت و انواع کمردرد استفاده می‌شوند و درد و تورم مفاصل و ماهیچه‌ها را کاهش می‌دهند. در این مقاله از کارمادیو، قصد داریم بهترین ژل ضد درد عضلانی را به شما معرفی کنیم.

ژل ضد درد عضلانی چیست؟

ژل ضد درد عضلانی محصولی است که در فرمولاسیون آن معمولا از ترکیبات گیاهی و موثر برای کاهش درد و التهاب استفاده شده است. در اکثر این محصولات از منتول، عصاره اکالیپتوس و بی‌حس‌کننده‌هایی مثل لیدوکائین استفاده می‌شود. ماساژ این ژل روی محل درد موجب آزاد شدن اندورفین و بهبود درد می‌شود. این ژل‌ها بدون نسخه در دسترس هستند و می‌توانید به راحتی آن‌ها را از داروخانه‌های معتبر خریداری کنید. یکی دیگر از مواد موثر در ترکیبات این ژل‌ها، کپسایسین یا همان ماده‌ای است که در فلفل چیلی یافت می‌شود و استفاده از آن موجب می‌شود تا احساس تندی و گرمای زیادی را روی پوست خود تجربه کنید. جالب است بدانید که استفاده از این ژل موجب بی‌حس شدن اعصاب و کاهش احساس درد می‌شود.

۱۰ مورد از بهترین ژل‌های ضد درد عضلانی

پمادهای ضد درد عضلانی انواع مختلفی دارند و در برندهای متفاوتی در داروخانه‌ها یافت می‌شوند. این محصولات دارای خاصیت ضدالتهابی هستند و در کنار کاهش درد به کاهش التهاب و بهبود جریان خون نیز کمک می‌کنند. در ادامه این بخش به بهترین ژل ضد درد عضلانی اشاره شده است.

۱- ژل تروماهرب گل دارو

ژل تروماهرب گل دارو

این ژل به کاهش دردهای عضلانی و التهاب مفاصل کمک می‌کند. در ترکیبات این محصول از مواد طبیعی مثل روغن گل محمدی، کره کوهی، روغن کنجد، روغن بادام و ویتامین E استفاده شده است و از همین رو استفاده از آن تاثیر زیادی در بهبود درد و ناراحتی عضلات دارد.

۲- پماد رهامین، بهترین ژل ضد درد عضلانی

پماد رهامین، بهترین ژل ضد درد عضلانی

این پماد که در لیست بهترین ژل ضد درد عضلانی قرار دارد، یک نوع پماد موثر برای کاهش التهاب، درد و مشکلات پوستی است که استفاده از آن به بهبود کوفتگی مفاصل و کاهش دردهای رماتیسم کمک می‌کند. در ترکیبات این پماد از دیکلوفناک سدیم استفاده شده است و می‌توانید از آن برای بهبود انواع دردهای عضلانی استفاده کنید.

۳- پماد مارینتول فورت

یکی دیگر از بهترین ژل‌های ضد درد عضلانی، پماد مارینتول فورت است. در ترکیبات این محصول گیاهی از اسانس رزماری، منتول و کامفر استفاده شده است که استفاده از آن موجب افزایش جریان خون در ناحیه و تسکین درد عضلات و مفاصل می‌شود.

۴- پماد مانوپین

یکی دیگر از محصولات موثر برای کاهش دردهای عضلانی و مفاصل، پماد مانوپین است. این ژل برای درمان دردهای ناشی از آرتروز، ضربات و همچنین انواع کمردرد موثر است و حتی می‌توانید برای بهبود دردهای عضلانی پس از ورزش نیز از آن استفاده کنید.

۵- پماد بیزالن

پماد یا ژل بیزالن یکی دیگر از مسکن‌های موضعی برای بهبود درد مفاصل و کاهش التهاب عضلانی است که استفاده از آن به بهبود اسپاسم و رفع کوفتگی بدن کمک می‌کند. در ترکیبات این ژل از ریزوم‌های گیاه زنجبیل استفاده می‌شود و از همین رو در بهبود التهاب بسیار موثر است.

۶-  پماد موضعی گیاهی بالمیکس

این ژل گیاهی حاوی منتول است و استفاده از آن به بهبود درد و رفع التهاب مفاصل کمک می‌کند. برای رفع کشیدگی مفاصل، درد عضلات و همچنین بهبود اسپاسم و آسیب‌های ورزشی می‌توانید از این ژل استفاده کنید.

۷- ژل مینرال آیس

ژل مینرال آیس

یکی دیگر از محصولاتی که در لیست بهترین ژل ضد درد عضلانی قرار دارد، ژل مینرال آیس بی ام اس است. این ژل خنک‌کننده و ضددرد است که به بهبود دردهای مفصلی و روماتیسمی کمک می‌کند. استفاده از این ژل موجب کاهش التهاب و بهبود انواع دردهای عضلانی می‌شود.

۸- ژل آرومیکس

ژل آرومیکس یک محصول موثر در برطرف کردن دردهای عضلانی و اسکلتی است که در ترکیبات آن از عصاره لاواند، اکالیپتوس، رزماری و نعنا فلفلی استفاده شده است. این محصول به بهبود التهاب و تورم ناحیه آسیب‌دیده کمک می‌کند و درد و سوزش عضلات را کاهش می‌دهد.

۹- ژل رولان خنک‌کننده منتونیکا لافارر

این ژل خنک‌کننده و تسکین‌دهنده با سرد کردن ناحیه درد، به کاهش احساس درد و ناراحتی کمک می‌کند و موجب جلوگیری از التهاب و کبودی در ناحیه آسیب می‌شود. در ترکیبات این محصول از منتول استفاده شده است و از همین رو در بهبود درد و افزایش جریان خون بسیار موثر است.

۱۰- ژل رادیان

کرم ماساژ رادیان یک محصول تخصصی برای کاهش دردهای عضلانی و بهبود کوفتگی و کبودی است. استفاده از این ژل موجب کاهش التهاب و رفع گرفتگی عضلات می‌شود. این محصول حاوی ترکیبات گیاهی و موثر است و از همین رو با کمترین عارضه و در کوتاه‌ترین زمان درد شما را برطرف می‌کند.

موارد استفاده از ژل‌های ضد درد عضلانی

برای درمان دردهای جزئی عضلات، برطرف کردن درد ناشی از آرتریت، کمردرد و رگ به رگ شدن می‌توانید از انواع ژل ضددرد عضلانی استفاده کنید. این ژل‌ها حاوی منتول و متیل سالیسیلات هستند که ابتدا موجب احساس خنکی و بعد گرم شدن پوست می‌شوند و درد را برطرف می‌کنند. در برخی از این ژل‌ها نیز از لیدوکائین استفاده شد‌ه است و از همین رو با بی‌حس کردن پوست به کاهش درد شما کمک می‌کنند. در ادامه این بخش به موارد استفاده از انواع ژل ضد درد عضلانی اشاره شده است:

  • کمردرد
  • درد گردن و شانه
  • درد مفاصل
  • درد زانو
  • درد مچ دست
  • درد آرنج
  • درد آرتریت
  • کشیدگی عضلات
  • رگ به رگ شدن

روش استفاده از انواع ژل ضد درد عضلانی

برای استفاده از این ژل‌ها ابتدا باید دستورالعمل روی بسته‌بندی محصول را مطالعه کنید. مقداری از ژل را روی پوست ماساژ دهید و در ادامه دست‌های خود را به سرعت بشویید. به خاطر داشته باشید که به هیچ عنوان از این ژل‌ها در نواحی حساس و آسیب‌دیده بدن استفاده نکنید. می‌توانید روزانه بین ۳ تا ۴ بار یک لایه نازک از ژل را روی منطقه درد ماساژ دهید تا درد شما به طور کامل برطرف شود.

عوارض جانبی استفاده از ژل ضد درد عضلانی

بعد از استفاده از انواع ژل ضد درد ممکن است پوست شما کمی حساس شود. استفاده از این ژل‌ها موجب حساس شدن پوست نسبت به نور آفتاب می‌شود و از همین رو بعد از استفاده از این ژل‌ها نباید تا ۲ هفته در معرض نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد. برخی افراد ممکن است بعد از استفاده از این ژل‌ها دچار حساسیت شوند. در صورتی که بعد از استفاده از این ژل‌ها دچار تاول، تورم و قرمزی شدید پوست شدید، به سرعت محل مورد نظر را بشویید، مصرف ژل را متوقف کنید و از یک پزشک متخصص کمک بگیرید.

نکاتی که باید در مورد استفاده از انواع ژل ضد درد عضلانی بدانید

  • قبل از استفاده از انواع ژل ضد درد عضلات حتما دستورالعمل روی بسته‌بندی محصول را مطالعه کنید.
  • به هیچ عنوان از این ژل‌ها نزدیک به چشم‌ها، دهان، بینی و اندام تناسلی استفاده نکنید.
  • بعد از استفاده از این ژل‌ها حتما دستان خود را با آب و صابون بشویید.
  • قبل از استفاده از انواع لوسیون و ژل ضد درد، حتما بطری را به خوبی تکان دهید.
  • به هیچ عنوان از ژل ضد درد عضلانی روی نواحی آسیب‌دیده پوست استفاده نکنید.
  • بعد از استفاده از این محصول نباید محل مورد نظر را با باند یا چسب زخم ببندید.
  • گرما عوارض جانبی این ژل‌ها را افزایش می‌دهد؛ بنابراین پس از مصرف این ژل از آفتاب گرفتن، ورزش سنگین و حمام با آب داغ اجتناب کنید.
  • اگر ۷ روز پس از استفاده از این ژل‌ها درد شما بهبود پیدا نکرد، حتما از یک پزشک متخصص ارتوپد برای بهبود دردهای خود کمک بگیرید.
  • به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک از ژل‌های ضد درد برای کودکان زیر ۱۲ سال استفاده نکنید.

سخن نهایی

استفاده از انواع ژل‌های ضد درد عضلانی یک راهکار کم عارضه و موثر برای بهبود درد عضلات و مفاصل است. به خاطر داشته باشید که تسکین درد با این ژل‌ها موقتی است و اگر درد شما پس از چند روز بهتر نشد، باید از یک پزشک متخصص برای درمان کمک بگیرید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا