خواندنی

خواص بادام هندی برای دندان، پوست و مو، لاغری و چربی خون

یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین آجیل ها، بادام هندی است که به متعلق به کشور برزیل است و در کشورهایی نظیر هند، نیجریه و ویتنام خیلی زیاد از این محصول تولید می کنند. در این مقاله از کارمادیو تصمیم داریم تا خواص بادام هندی را به شما معرفی کنیم بنابراین تا اتمام مقاله همراه ما باشید.

مواد مغذی موجود در بادام هندی

بادام هندی حاوی مواد مغذی شامل چربی های سالم، فیبر و پروتئین است و یک میان وعده نسبتا سالم است چرا که یک مشت از این آجیل می تواند شما را برای مدتی طولانی سیر نگه دارد. با این وجود بهتر است هنگام مصرف بادام هندی اندازه وعده را در نظر بگیرید چرا که آجیل ها بسیار پر کالری هستند.

مواد مغذی موجود در بادام هندی شامل موارد زیر می شوند.

  • ویتامین B6 و ویتامین K و ویتامین E
  • منگنز، فولات و منیزیم
  • پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و آنتی اکسیدان ها
  • مواد معدنی مثل مس، کلسیم، پتاسیم، فولات و روی

معجزه بادام هندی برای مردان و زنان

معجزه بادام هندی برای مردان و زنان

بادام هندی به دلیل خواص فراوانی که دارد یکی از مفیدترین مواد غذایی به شمار می آید و مصرف آن همواره توصیه می‌شود. در ادامه چندین خاصیت شگفت انگیز بادام هندی را با هم مرور می کنیم.

۱- خواص بادام هندی برای سلامت دندان‌ها و استخوان ها

بادام هندی منبعی غنی از فسفر است. فسفر به بهبود عملکرد دندان ها و استخوان ها کمک می کند. همچنین بادام هندی دارای کلسیم است که برای استخوان ها بسیار ضروری است.

۲- خواص بادام هندی برای قلب

از آنجایی که بادام هندی منبعی غنی از چربی های سالم است و سبب جذب ویتامین A، ویتامین E، ویتامین K و ویتامین D می شود که این ویتامین ها موجب کاهش بیماری های قلبی می شوند.

۳- خواص بادام هندی برای ماهیچه ها و عصب

بادام هندی منبع بسیار عالی منیزیم است که برای بهبود بافت ماهیچه‌های بدن عملکرد بسیار خوبی دارد. منیزیم همچنین وضعیت عصب ها، سیستم ایمنی، فشار خون و سلامت استخوانی را تنظیم می کند.

۴- خواص ضد دیابتی بادام هندی

بعضی از مواد مغذی  موجود در بادام هندی به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کنند. فیبر موجود در بادام هندی می تواند به کاهش جذب خون کمک بسزایی کند. عصاره بادام هندی سبب خاصیت ضد التهابی می شود که همین موضوع از مقاومت به انسولین در بیماران مبتلا به دیابت پیشگیری می کند.

۵- درمان کم خونی با مصرف بادام هندی

یکی دیگر از خواص بادام هندی آهن موجود در آن است که باعث اکسیژن رسانی به بدن می شود و باعث بهبود عملکرد آنزیم ها و سیستم ایمنی بدن می شود. عوارض کمبود آهن، کم خونی و به دنبال آن افزایش ابتلا به انواع مختلف عفونت ها و خستگی است که با مصرف بادام هندی می توان از این مشکلات جلوگیری بعمل آورد.

۶- حفظ سلامت پوست و مو با کمک بادام هندی

مغز بادام هندی دارای مواد مغذی و ویتامین های گوناگونی است بنابراین با مصرف آن می توانید از ریزش موها جلوگیری کنید و به حفظ سلامت پوست خود نیز کمک کنید.

مصرف بادام هندی

۷- کاهش وزن و لاغری با کمک بادام هندی

درست است که بادام هندی کالری بسیار زیادی دارد ولی سرشار از فیبر و چربی های سالم است که اگر در مصرف آن زیاده روی نکنید و به صورت متعادل مصرف شود گرسنگی را برطرف و از ریزه خواری ها جلوگیری می کند در نتیجه باعث کاهش وزن و لاغری می شود.

۸- کاهش چربی خون با مصرف بادام هندی

بادام هندی منبعی غنی از فیبر رژیمی و منیزیم، چربی های غیر اشباع و پتاسیم است به همین علت با مصرف بادام هندی علاوه بر درمان چربی خون بالا، می توانید کلسترول بالای خون را نیز پایین بیاورید.

۹- بهبود عملکرد مغز و بهبود آلزایمر با کمک بادام هندی

عناصری نظیر منگنز، آهن، مس و زینک که در بادام هندی موجود هستند سبب بهبود عملکرد مغز می شوند. این عناصر همچنین برای بهبود سلامتی عملکرد شناختی بسیار موثر هستند و افسردگی، اضطراب و بیش فعالی را بهبود می بخشد.

۱۰- خواص بادام هندی برای کنترل آب مروارید و محافظت از چشم ها

دو نوع آنتی اکسیدان به نام های زیگزانتین و لوتئین در بادام هندی موجود هستند که برای سلامت چشم ها حیاتی هستند چرا که از چشم ها در برابر نور مضر و مستقیم محافظت می کنند و سبب کنترل گسترش آب مروارید و بیماری های چشمی می شوند.

جمع بندی

از خواص بادام هندی که در این مقاله از کارمادیو به آنها اشاره کردیم می توان حفظ سلامت قلب، محافظت از چشم، درمان کم خونی، بهبود عملکرد مغز، سلامت دندان ‌ها و استخوان ها و … را نام برد. اکنون پیشنهاد می کنیم مقاله خواص فندق برای مردان، زنان و برای حافظه نیز از سایت ما مطالعه کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا