روش تهیه سس آلفردو خانگی
به گزارش کارمادیو، سس آلفردو خانگی یکی از سادهترین سسهای پاستا است که میتوان آن را از صفر تا صد در منزل تهیه کرد. در حالی که مطمئناً هر از گاهی برای تسریع در تهیه شام، سس یا پاستا را آماده میخریم، به نظر سس آلفردو یکی از آن دستور العمل های غذایی آسان است که تنها با پنج ماده اولیه، هر کسی می تواند به راحتی آن را در خانه درست کند.
سس آلفردو را روی نودل های فتوچینی سرو میکنیم، اما با سایر اشکال نودل نیز عالی است. به علاوه این دستور را به عنوان سس پیتزا هم میتوان استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو خانگی
- کره (بدون نمک)
- خامه فرم گرفته سنگین
- سیر
- چاشنی ایتالیایی
- پنیر پارمزان
- نمک و فلفل
در حالی که برخی دوست دارند سس را با نشاسته ذرت غلیظ کنند، میتوان گاهی یک یا دو قاشق غذاخوری ماست یونانی ساده را به این دستور غذا اضافه کرد. اما استفاده از آن ضروری نیست.
روش درست کردن سس آلفردو خانگی
- در قابلمه ای کره را آب کرده و سیر ریز شده را در کره به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.
- سپس خامه و ادویه ایتالیایی را با همزن بزنید. هم بزنید تا همه چیز گرم و خوب ترکیب شود.
- سپس پنیر پارمزان را هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا پنیر آب شود و مخلوط به شکل سس درآید. با نمک و فلفل به دلخواه میل کنید و مزه دار کنید.
روش های سرو کردن سس آلفردو خانگی
خبر خوب اینکه با سس آلفردو میتوانید خوردنی های جذابی به جز پاستا و پیتزا تهیه کنید که در ادامه برای شما پیشنهاداتی ارائه دادیم:
- مرغ پخته
- مرغ سرخ شده در هواپز یا روغن
- سالاد بروکلی
- سس سالاد سزار
- سس سالاد وینگرت لیمو
- مارچوبه بو داده
- کلم بروکسل کباب شده
امیدواریم این رسپی منتشر شده در کارمادیو، برای شما مفید بوده باشد.
خوب بود من درست کردم عالی در اومد