آشپزی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ یا ژامبون

سالاد ماکارونی از سالادهای مجلسی و پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد تهیه می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود. بعضی ها سالاد ماکارونی رو با مرغ تهیه میکنند و بعضی دیگر سالاد ماکارونی را با ژامبون. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید. با کارمادیو همراه باشید تا طرز تهیه سالاد ماکارانی را در این بخش آشپزی یاد بگیرید:

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ یا ژامبون

طرز تهیه سالاد ماکارونی

Print
Serves: ۴ نفر Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 3.8/5
( 6 voted )

Ingredients

  • ژامبون یا گوشت مرغ
  • ۳۰۰ گرم
  • ماکارونی فرمی
  • ۳۰۰ گرم
  • خیارشور
  • ۶ عدد متوسط
  • نخود فرنگی
  • ۱۰۰ گرم
  • ذرت
  • ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز
  • به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه
  • به اندازه کافی

Instructions

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی مخصوص ابتدا یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید، سپس ۱ قاشق چایخوری روغن مایع به همراه مقداری نمک به آب جوش اضافه می کنیم. در ادامه ماکارونی های فرمی را داخل آب جوش می ریزیم.

مرحله دوم

توجه داشاته باشید که روغن را برای این اضافه می کنیم که ماکارونی هنگام جوش خوردن به هم نچسبند و خمیر نشوند. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی ها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد آبکشی می کنیم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله سوم

نکته مهم در مورد ماکارونی سالاد ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند، برای همین برای پخت ماکارونی بیش از ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نمی گذاریم. (زمان پخت دقیق پشت بسته ماکارونی درج شده است)

مرحله چهارم

در این مرحله ژامبون یا گوشت مرغ را به شکل دلخواه خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در صورتی که بخواهیم در تهیه این سالاد خوشمزه از گوشت مرغ استفاده کنیم ابتدا باید گوشت مرغ را به صورت آبپز بپزیم.

مرحله پنجم

برای این منظور گوشت مرغ را به همراه مقداری آب، نمک، زردچوبه و یک پیاز خرد شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا وشت مرغ بپزد. سپس گوشت مرغ را خرد می کنیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت دلخواه خرد می کنیم .

مرحله ششم

سپس به کاسه حاوی ژامبون مرغ اضافه می کنیم. در ادامه ماکارونی های فرمی را نیز به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ذرت را به همراه نخود فرنگی به کاسه اضافه کنید. ذرت و نخود فرنگی را می توانید خودتان به صورت آب پز تهیه کنید یا اینکه به صورت کنسروی استفاده کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله سس مایونز را داخل یک کاسه کوچک بریزید سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی شوید خشک و آب لیمو ترش به سس اضافه کنید و مواد سس را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله سس سالاد را به مواد سالاد اضافه کنید و خیلی آرام مواد را زیر و رو کنید تا علاوه بر اینکه مواد سالاد له نشوند، سس نیز به تمام نقاط سالاد برسد. باید مواد را آرام بهم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب می شود.

مرحله نهم

پس از اینکه سالاد آماده شد آن را به سلیقه خود تزیین کنید و حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد. اگر می خواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آنرا یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را حفظ کند.

Notes

  • بسیاری از افراد در تهیه این سالاد خوشمزه از مرغ نیز استفاده می کنند. بدین منظور شما باید سینه مرغ را بپزید سپس خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
  • برای رنگ دهی بیشتر می توانید مقدار خیلی ناچیزی زردچوبه در طبخ ماکارونی استفاده کنید.
  • می توانید در تهیه سس سالاد از ترکیب سس و ماست استفاده کنید و ادویه های مانند (آویشن،پودرسیر،پودر زیره) استفاده کنید.
  • سالاد هر چقدر بیشتر داخل یخچال بماند و سس به خورد سالاد برود خوشمزه تر می شود.
  • می توانید از گوجه گیلاسی نیز در این غذا استفاده کنید.
  • حواستان باشد ماکارونی ها به یکدیگر نچسبد.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس
1 سال قبل

من با قارچ دوس دارم

دکمه بازگشت به بالا