طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی در 4 مرحله
در این مقاله از کارمادیو، طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی را آموزش میدهیم. پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد. این پیتزا به دلیل اینکه با سوسیس پپرونی طبخ می شود با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود. پیتزا پپرونی یک غذای کلاسیک و محبوب با ترکیبات ساده و طعم بینظیر است که هر کس با هر ذائقهای عاشق آن میشود.
در طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی، از خمیر ترد و سس گوجهفرنگی غلیظ تا لایهای از پنیر کشدار و برشهای پپرونی تند، همه اجزای این پیتزا بهطور هماهنگ در کنار هم قرار میگیرند تا تجربهای لذتبخش و بهیادماندنی را برای شما رقم بزنند. با پیروی از دستورالعملهای ساده و نکات مطرحشده در این مقاله میتوانید پیتزا پپرونی خوشمزه و اصیل ایتالیایی را در خانه تهیه کرده و لذت ببرید.
مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی
سوسیس پپرونی | 250 گرم |
نان پیتزا | 1 عدد |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
فلفل دلمهای قرمز | 1 عدد |
تهیه سس مارینارا
گوجه فرنگی | 4 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | دو حبه |
پودر انبه | به مقدار لازم |
پاپریکا | یک قاشق چایخوری |
پودر آویشن | یک قاشق چایخوری |
ریحان | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
برای درست کردن سس مارینارا در طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی، ابتدا سیرها را رنده کرده و کمی به حدی که رنگش تغییر نکند در روغن زیتون تفت دهید. قارچ را افزوده و مرتب هم بزنید تا آب میانبافتی قارچها خارج شود. سپس مخلوط قارچ و سیر را به همراه سبزی ها داخل میکسر ریخته و کاملا میکس کنید تا یکدست شوند.
پوره گوجه فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید سپس مواد میکس شده را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده تا جا بیافتد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده، هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد. وقتی سس غلیظ شد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید سرد شود.
طرز تهیه خمیر پیتزا پپرونی ایتالیایی
آرد نان فانتزی | 3 پیمانه معادل 390 گرم |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوشیده که هم دمای محیط باشد | یک پیمانه معادل 250 گرم |
روغن زیتون یا مایع | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
- آرد: ۹۰۰ گرم از آرد ۰۰ بدون افزودنی خود را در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید. قبل از اضافه کردن آرد، بقیه مواد خمیر را با هم ترکیب کنید.
- مخلوط مایع: در یک کاسه جداگانه، آب را بریزید و سپس نمک را اضافه کنید. آب را هم بزنید تا نمک کاملاً حل شود. رطوبت مناسب کلید ایجاد حبابهایی است که برای سوختگی ملایم لازم است.
- اضافه کردن آرد: یک فنجان از آرد را به مخلوط مایع اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت شود. این مرحله بسیار مهم است، زیرا آرد کمک میکند تا مخمر شما حفظ شود. در غیر این صورت، مخمر از بین میرود و خمیر شما هیچوقت پف نمیکند.
- مخمر: حالا که آرد را به مخلوط مایع اضافه کردید، مخمر را نیز اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا همه چیز ترکیب شود.
- اضافه کردن بقیه آرد: حالا وقت آن است که مخلوط مایع را به کاسه آرد اضافه کنید. در این مرحله، یک همزن معمولی کافی نیست. بهتر است از یک کاردک استفاده کنید و همه مواد را با دست مخلوط کنید تا خمیر یکدست و کمی کشدار شود.
- ورز دادن: خمیر را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه ورز دهید. پیشنهاد میکنم برای این کار از باکس خمیر استفاده کنید، اما میتوانید روی یک سطح تمیز و آردپاشیشده هم این کار را انجام دهید. خمیر را تا زمانی ورز دهید که بافت آن کمی چسبناک و صاف شود.
- استراحت: وقتی خمیر به بافت مطلوب رسید، آن را به شکل یک توپ بزرگ درآورید، کمی با روغن زیتون چرب کنید، در یک کاسه قرار دهید و با یک حوله آشپزخانه بپوشانید تا به مدت یک ساعت استراحت کند. بعد از این، آماده مرحله تخمیر خواهید بود.
طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی
در این قسمت از مقاله مراحل طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی را با جزئیات توضیح دادیم. با ما همراه باشید.
1مرحله اول: آماده سازی سوسیس
در دستور طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی، ابتدا سوسیس پپرونی را روی تخته با چاقو ورقه ورقه برش می دهیم و فلفل دلمه ای را می شوییم و وسط آن را خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه برش های عمودی می دهیم و سپس افقی خرد می کنیم تا به صورت مربع های ریز در بیایند.
2مرحله دوم: گرم کردن فر
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی، بعد گوجه فرنگی را آبکش می کنیم و داخل آن را با دقت خالی می کنیم چون در پیتزا باعث می شود خمیر خیس شود،پس فقط قسمت گوشت دار آن را خرد می کنیم به صورت مربع های کوچک و مواد خرد شده را در بشقابی می ریزیمو فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
سپس خمیر پیتزا را در کف قالب می گذاریم بطوریکه تمام قسمت های خمیر به صورت یکسان حجم داشته باشد و روی آن صاف باشد. روی سطح خمیر سس کچاب می ریزیم
3مرحله سوم: چیدن لایه پیتزا
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی، با کف قاشق آن را روی خمیر کاملا می کشیم تا تمام نقاط خمیر از سس پوشیده شود و بعد نصف پنیر را روی خمیر می ریزیم دقیقا پنیر را نیز مانند سس سعی می کنیم به همه جای خمیر بریزیم و مواد خرد شده را لایه لایه روی پنیر می ریزیمبه این شکل که سوسیس خرد شده را روی پنیر پخش می کنیم.
سپس فلفل دلمه ای را روی سوسیس می ریزیم و در آخر گوجه فرنگی ها را روی کل سطح مواد می ریزیم و به هر میزان که تمایل دارید آویشن روی مواد می پاشیم و باقی پنیر پیتزا را روی سطح مواد می ریزیمتا کاملا مواد پیتزا را پوشش دهد.
4مرحله چهارم: پخت پیتزا
پیتزا را در فر قرار می دهیم تا پنیر آب آب شود و به رنگ طلایی در بیاید و پیتزا دارای حجم شود و اصطلاحا پف کند که ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای طی شدن این فرآیند زمان لازم است. دستور طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی شما به پایان رسید. پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و با سس کچاب سرو کنید.
سخن آخر
در این مقاله از کارمادیو طرز تهیه پیتزا پپرونی ایتالیایی را به شما آموزش دادیم. پپرونی یک نوع سوسیس است که با ترکیب گوشت و فلفل درست میشود. پپرونی به ایتالیایی یعنی فلفل و به این دلیل که در ترکیب سوسیس پپرونی از فلفل استفاده میشود به آنها پپرونی گفته میشود.
زمانی که مهاجران ایتالیایی به آمریکا رسیدند، فرهنگ غذایی و غذاهای خوشمزهشان را نیز با خود به آمریکا بردند. پاستا و پیتزا کم کم در آمریکا هم محبوب شد. تاریخچه پیتزا پپرونی به سال 1919 و نیویورک سیتی در آمریکا برمیگردد. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.