آشپزی

طرز تهیه بورک ترکیه ای با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر

بورک گوشت Meat Burek از غذا های پر طرف و لذیذ کشور ترکیه می باشد که به سمبوسه ایرانی شباهت زیادی دارد و با مواد غذایی مغذی به دست می آیند که در ادامه این مطلب از سایت کارمادیو به طرز تهیه آن به صورت مرحله به مرحله می پردازیم.

مواد غذایی لازم جهت تهیه بورک با گوشت چرخ شده برای ۴ نفر

  • ۱۲ برگ بورک گوشت
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی
  • ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
  • ۱ عدد پیاز بزرگ
  • ۱ قاشق سوپ‌ خوری رب گوجه فرنگی
  • نصف قاشق مرباخوری پودر آویشن
  • یک قاشق مربا خوری زیره
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • نمک و فلفل و کنجد یه مقدار دلخواه

روش تهیه بورک گوشت

در زیر به طرز تهیه بورک گوشت به صورت مرحله ای می پردازیم

مرحله اول

ابتدا پیاز و فلفل و قارچ را به شکل نگینی خورد کرده و بعد تا برا روی حرارت ملایم قرار داده و به آن روغن اضافه می‌ کنیم و اجازه می‌ دهیم تا گرم شود سپس پیاز خرد شده را به روغن اضافه کرده  اجازه می‌ دهیم تا طلایی شود و بعد گوشت را به ن اضافه کرده و اجازه می‌ دهیم تا کاملاً سرخ شود و رنگ آن تغییر یابد.

مرحله دوم

در این مرحله فلفل سیاه پودر آویشن و زیر رابه مواد قبل اضافه می‌ کنیم و تفت می‌ دهیم تا بوی خامی ادویه‌ ها برطرف گردد و در ادامه کار قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه می‌ کنیم و تفت می‌ دهیم.

مرحله سوم

در مرحله سوم و پس از گرفته شدن آب میان بافتی قارچ رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می‌ دهیم تا بوی خامی برطرف شود و در ادامه کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و بر می‌ کنیم تا کاملاً داغ شود.

مرحله چهارم

روی سطح کار یک ورق خمیر یوفا قرار داده و روی آن را با کمک یک برس آغشته به آب رطوب می‌ کنیم و مقداری از مواد آماده شده در مراحل قبل را و بعد روی آن را با پنیر پیتزا می‌ پوشانیم سپس خمیر یوفا را به صورت لوله‌ای رول کرده و لبه‌ های آن را با برس مرطوب فیکس می‌ کنیم تا مواد از خمیر خارج نشود و تمام مواد را با ورقه‌ های خمیر بوفا به ترتیب قبل آماده می‌ کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و بورک ها را در آن می چنینیم سپس تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده و به کمک برس روی بورک ها می مالیم و می توان مقداری کنجد نیز به آن اضافه کرد و سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌ دهیم و اجازه می‌ دهیم بردها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و آماده شود سپس آن را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظر می‌ چینیم. در پایان نیز می‌ توانید با کمک بعضی از سبزی‌ ها مانند جعفری خرد شده برگ خود را تزیین کرده و نوش جان کنید.

جمع‌بندی

در این مقاله به طرز تهیه بورک با گوشت چرخ کرده پرداختیم به ذکر است که به این دلیل که خمیر بوفا بسیار نازک است احتمال دارد زود پاره گردد بنابراین در هنگام آماده کردن آن عجله نکنید و برای رول کردن آن یک سطح صاف انتخاب کنید تا خمیر بدان نچسبد و با هر بار بر داشتن مقداری از خمیر درب ظرف را با یک حوله نمدار بپوشانید تا خمیر خشک نگرد.

 

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا