طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با نکات کلیدی و طعم بی نظیر
یکی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی دارد و تهیه کیک شکلاتی نیز ساده است و به راحتی می توانید در خانه کیک شکلاتی خیس درست کنید.
کیک خیس شکلاتی جزو آن دسته از کیکهایی است به راحتی تهیه میشود و کوچک و بزرگ از خوردن آن لذت میبرند. اگر به دنبال یادگیری طرز تهیه کیک خیس شکلاتی هستید با کارمادیو همراه باشید تا یک دستور پخت راحت را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم در طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن مایع | ۱/۵ لیوان |
شکر | ۱/۵ لیوان |
پودر کاکائو | ۴ قاشق |
شیر به دمای محیط رسیده | ۱/۵ لیوان |
آرد سفید قنادی | ۲ لیوان |
وانیل شکری | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق |
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به صورت مرحله به مرحله
روشهای مختلفی برای تهیه کیک خیس با طعم شکلات وجود دارد؛ اما برای اینکه کیک لطیفی داشته باشید لازم است مراحلی که در ادامه گفته میشود را به خوبی انجام دهید.
مرحله اول
برای شروع کار سه عدد تخم مرغ را در ظرفی بریزید و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید؛ سپس همه مواد را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا تخممرغها پف کنند و رنگ آن کرمی شود؛ بعد از این مدت روغن و شیر به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید و مجدد یک دقیقه با همزن مواد را مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس، آرد را با پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط کرده و دو بار آن را الک کنید.
سپس آرد را به مواد تخم مرغی طی سه مرحله اضافه کنید؛ توجه داشته باشید که در این مرحله دیگر نمیتوانید از همزن استفاده کنید؛ چرا که پف کیک میخوابد.
مواد را به صورت دورانی در حدی به هم بزنید که به خوبی با یک دیگر ترکیب شوند.
مرحله سوم
درون یک قالب دلخواه کاغذ روغنی انداخته و مواد را درون قالب بریزید. در این مرحله لازم است برای اینکه هوای درون کیک از بین برود، چند مرحله آن را به میز بکوبید؛ سپس مواد را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
مرحله چهارم
بعد از این مدت کیک را با یک خلال دندان چک کنید، اگر کیک به خلال دندان نچسبید، آماده است؛ اجازه دهید کیک خنک شود و بعد آن را از قالب جدا کنید.
سپس کیک را روی یک توری قرار دهید و با کمک سیخ چوبی تمام سطح کیک را سوراخ کنید؛ اکنون کیک را کنار بگذارید و سس شکلات آن را آماده کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس شکلاتی، لازم است سس را آماده کنید؛ برای این منظور درون یک قابلمه مناسب، یک لیوان شیر را به همراه ۱۵ گرم پودر کاکائو، ۳۰ گرم شکر و ۲۰ گرم روغن مایع مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید.
بعد از ۵ دقیقه هم زدن مواد، ۳۰ گرم شکلات را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا سس به غلظت مناسب برسد.
مرحله پایانی طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
در این مرحله به یک شکلات خوشرنگ برای تزیین کیک شکلاتی نیاز دارید؛ برای این منظور خامه و شکلات را درون مایکروویو یا روی بخار کتری ذوب کنید؛ بعد از آنکه حرارت سس شکلاتی مقداری کم شد، آن را روی کیک بریزید؛ برای لطافت بیشتر کیک، از سس شکلات به دیوارها هم بزنید. در نهایت ده دقیقه زمان دهید تا سس کاملا به خرد کیک برود؛ سپس آن را برش زده و با شکلاتی که آماده کردهاید تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی
شیر | یک و نیم پیمانه حدود ۳۰۰ گرم |
شکر | نصف پیمانه حدود ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | نصف پیمانه حدود ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۳ قاشق غذاخوری حدود ۳۰ گرم |
شکلات تلخ | ۶۰ گرم |
تهیه سس شکلاتی مخصوص
وقتی کیک در حال پخت است باید سس شکلاتی را آماده کیند برای تهیه سس شکلاتی مخصوص همه مواد گفته شده را داخل یک شیرجوش بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب و دانه های شکر نیز حل شود و بعد از یکدست شدن مواد را از روی حرارت بردارید و خاموش کنید تا ولرم شود.
وقتی کیک پخت از قالب خارج کنید و مجدد همان طور که داغ است داخل قالب بگذارید و با خلال دندان روی سطح کیک سوراخ ایجاد کنید حالا سس ولرم را روی کیک داغ ریخته و صبر کنید تا سس جذب کیک شود و بعد کیک را روی دیس برگردانید و به دلخواه با گاناش یا ترافل تزئین کنید نوش جان.
نکات کلیدی طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- قبل از آنکه کیک را درون فر قرار دهید، از ۱۵ دقیقه قبل آن را روشن کرده تا به خوبی گرم شود.
- به هیچ وجه در ۲۰ دقیقه اول درب فر را باز نکنید؛ چرا که پف کیک میخوابد.
- برای تزیین میتوانید به دلخواه از خلال پسته، خلال بادام و شکلات چیپسی استفاده کنید.
- تعداد حفره ها را زیاد بزنید تا سس به خوبی داخل کیک نفوذ کند.
- برای تهیه گاناش شکلاتی از مخلوط شکلات و خامه صبحانه استفاده کنید.
- از شکلات با درصد دلخواه استفاده کنید.
منبع: پارت نیوز