آشپزی

10 نکته ساده و طلایی که در خوشمزه تر شدن انواع خورشت ها باید بدانید!

شما در پخت خورشت ها به مهارت ها و ترفندهای بسیاری نیاز دارید تا بتوانید خورشتی با طعم لذیذ داشته باشید ما در این مقاله از کارمادیو تصمیم داریم تا چند ترفند ساده را به شما آموزش دهیم بنابراین تا پایان مقاله ما را دنبال کنید.

3 ترفند برای خوشمزه تر شدن انواع خورشت ها

1) ترفند استفاده از عصاره یا آب قلم

برای پخت هر نوع خورشت به جای آب جوش، سعی کنید از آب قلم که از صافی عبور داده اید و یا عصاره قلم استفاده کنید.

آب قلم غلظت بهتری به خورشت می دهد همچنین خواص آن ارزش غذایی بالایی دارد.

اگر دوست دارید همیشه آب قلم داشته باشید آن را در خانه تهیه کنید و در بسته بندی های مناسب در فریزر نگهداری کنید.

اگر احیانا آب قلم در خانه نداشتید حتما از آب در حال جوش برای اضافه کردن به خورشت استفاده کنید.

2) ترفند اضافه کردن رب گوجه فرنگی به خورش

خورشتی که تنالیته رنگ قرمز دارد برای اینکه خوش رنگ تر به نظر برسد در تهیه آن از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

به این شکل که در اواخر پخت خورشت مقداری رب گوجه فرنگی را در یک تابه که کمی روغن درون آن ریخته اید، تفت دهید تا هم رنگ رب باز شود و هم بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود سپس رب گوجه فرنگی تفت داده را به خورشت اضافه کنید.

دقت کنید که در اواخر پخت خورشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا از کدر شدن خورشت جلوگیری کرده باشید.

3) ترفند اضافه کردن آب لیمو

آبلیمو را زمانی به خورشت اضافه کنید که زیر آن را خاموش کرده اید چرا که چاشنی های ترش مزه اگر زیاد بجوشند باعث تلخ شدن خورش می شوند، آبلیمو به خورشت طعم بی نظیری می دهد همینطور چاشنی‌های ترش را اگر زود به خورشت اضافه کنید باعث دیرپز شدن سایر مواد داخل خورش میشود.

‌10 نکته طلایی که در زمان پخت خورشت باید بدانید

‌10 نکته طلایی که در زمان پخت خورشت باید بدانید:

  1. اگر قصد دارید حبوبات را به خورشت اضافه کنید آنها را 24 ساعت در آب بخیسانید و کمی آنها را بهمراه گوشت تفت دهید.
  2. سعی کنید مقدار آبی که به خورشت اضافه می کنید همان ابتدا به اندازه باشد تا اگر در حال پخت آب خورشت شما کم شد مجبور نشوید به آن آب اضافه کنید چرا که این کار طعم خورشت را خراب می کند و هم غلظت کافی به خود نمی گیرد.
  3. حرارت را کم کنید زیرا اگر زمان پخت خورشت شما طولانی تر شود عطر و طعم متفاوت تری خواهد داشت.
  4. پیاز را سرخ نکنید فقط کمی آن را تفت دهید چرا که پیاز سرخ شده در نهایت ظاهر بدی در خورشت شما دارد.
  5. چنانچه آب خورشت شما زیاد بود می توانید در قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کنید تا خورشت شما به غلظت برسد.
  6. در زمان پخت خورشت محتویات آن را زیاد هم نزنید تا شکل اولیه مواد از بین نرود و له نشوند.
  7. اگر از گوشت مرغ برای تهیه خورشت تان استفاده می کنید برای گرفتن بوی زهم مرغ از فلفل دلمه و هویج استفاده کنید.
  8. در پخت خورش ها از فلفل، زردچوبه و زعفران استفاده کنید تا خوش طعم تر شوند.
  9. گوشت را قبل از پختن حتما تفت دهید تا در حین پخت کف نکند چرا که کف کردن باعث بدرنگ شدن خورشت می شود.
  10. درب قابلمه را حین پخت ببندید.

اگر خورشتمان چرب شد چکار کنیم؟

دو راه حل برای گرفتن چربی اضافه خورشت در زیر ذکر کرده ایم:

1) خورشت را درون یک ظرف دیگر منتقل کنید و در یخچال بگذارید زمانی که خورشت خنک شد چربی ها را با قاشق بردارید.

2) اگر به هر دلیلی نتوانستید راه حل اول را پیاده کنید مقداری یخ درون پلاستیک فریزر قرار دهید و آن را روی سطح خورشت تان بچرخانید تا چربی ها به پلاستیک بچسبند.

اگر خورشت ما شور شد چکار کنیم؟

یکی از مشکلاتی که حین پخت خورشت ممکن است پیش بیاید بیاید شور شدن خورشت است. در این زمان بهترین راهکار سیب زمینی است به این صورت که سیب زمینی را تمیز می شوید از وسط نصف می کنید و درون خورشت قرار دهید تا نمک اضافی را به خود جذب کند بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کنید.

سخن پایانی

در این مقاله از کارمادیو 10 ترفند برای خوشمزه تر شدن انواع خورش ها و نکات حین پخت خورش و همچنین راهکارهای چرب شدن و شور شدن خورشت را برای شما ذکر کردیم. در آخر شما را به یکی از مقالات مرتبط دیگر یعنی طرز تهیه 6 نوع غذا با قارچ دعوت می‌کنیم.

 

 

منبع: کارمادیو

 

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا