آشپزی

طرز تهیه سوپ زرشک با طعمی بی نظیر و خوشمزه + نکات مهم

یکی از سوپ های خوشمزه و سنتی بسیار معروف که بیشتر مردم تبریز تهیه می کنند، سوپ زرشک است. این سوپ با ترکیب زرشک که پایه اصلی آن است و سایر مواد مغذی و تازه طعمی منحصر به فرد و بی نظیر دارد. این سوپ علاوه بر طعم بی نظیری که دارد به دلیل دارا بودن مواد مغذی زیاد برای سلامتی بدن شما بسیار مفید است. در این مقاله از کارمادیو قصد داریم تا طرز تهیه سوپ زرشک را شما آموزش دهیم بنابراین تا اتمام مقاله همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ زرشک

در طرز تهیه سوپ زرشک می توانید آب مرغ یا استاک مرغ به دلخواه استفاده کنید، در این قسمت ابتدا مواد لازم برای تهیه سوپ زرشک را ذکر می کنیم.

  • پیاز متوسط یک عدد
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • زرشک شسته شده سه قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط دو عدد
  • سیب زمینی متوسط یک عدد
  • ورمیشل یک پیمانه
  • آب مرغ یا استاک یک عدد
  • کره بیست و پنج گرم
  • جعفری سه قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ترش دو قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زرشک مرحله به مرحله

پس از ذکر مواد لازم برای تهیه سوپ، نوبت به طرز تهیه آن مرحله به مرحله است.

مرحله اول

ابتدا یک پیاز متوسط پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و داخل کره تفت دهید تا پیازها سبک شوند، طعم دادن پیاز در کره سبب می شود طعم آن در سوپ پخش شود. سپس هویج و سیب زمینی که از قبل خرد به صورت نگینی خرد کرده اید، به پیازها اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا سبک شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز، هویج و سیب زمینی سبک شدند رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس نمک و ادویه ها را هم اضافه کنید. در این مرحله استاک مرغ را داخل آب گرم بیندازید تا باز شود و به سوم اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید و هنگامی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سبزیجات به خوبی پخته شوند. البته به جای استاک مرغ می توانید از آب مرغ هم استفاده کنید.

مرحله سوم

زمانی که سبزیجات پخته شدند و سوپ شروع به جا افتادن کرد، ابتدا ورمیشل را اضافه کنید و سپس زرشک و آبلیمو ترش را  اضافه کنید و درب قابلمه را  به حالت نیمه باز ببندید تا سوپ جا بیفتد و رشته های ورمیشل هم نرم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری ساطوری شده تازه را هم به سوپ اضافه کنید. جعفری طراوت و رنگ خاصی به سوپ می دهد. جعفری را زمانی به سوپ زرشک اضافه کنید که سوپ نزدیک به آماده شدن باشد تا عطر و طعم خود را کاملا حفظ کند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه غلظت سوپ زرشک شما به حالت دلخواه رسید و همه مواد به خوبی با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و سوپ را در ظرف سرو بکشید. این سوپ باید به صورت گرم سرو شود. سوپ زرشک را به تنهایی یا همراه با نان تازه می توانید به صورت یک وعده غذایی کامل استفاده کنید.

نکات کلیدی در طرز تهیه سوپ زرشک

  • می توانید پوره گوجه فرنگی را جایگزین رب گوجه فرنگی کنید.
  • پیشنهاد میکنیم آبلیمو ترش را در انتهای پخت سوپ زرشک اضافه کنید تا رنگ سوپ حفظ شود.
  • تندی سوپ را می توانید به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن بیشتر این سوپ می توانید یک عدد سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.

جمع بندی

در این مقاله از کارمادیو طرز تهیه سوپ زرشک را مرحله به مرحله به شما آموزش دادیم. این سوپ سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها است و یکی از بهترین غذاهای رژیمی برای افرادی است که نمی خواهند چاق شوند، است و به دلیل سادگی و در دسترس بودن مواد اولیه آن می توانید آن را به راحتی آماده کنید و از طعم بی نظیر آن در کنار خانواده لذت ببرید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا