سفر و گردشگری

11 توصیه مهم برای طبیعت گردی و کمپینگ که باید بدانید

انسان ها ذاتا طبیعت دوست هستند و افراد کمی پیدا می شوند که نسبت به طبیعت گردی و کمپینگ واکنش منفی نشان می دهند. پیاده روی در دشت های سرسبز، وزش باد و صدای پرندگان و از همه مهم‌تر هوای پاک و تمیز طبیعت باعث می شوند که تمایل ما برای طبیعت گردی و گردش چندین برابر شود.

در این مقاله از کارمادیو قصد داریم تا توصیه های مهم برای طبیعت گردی و کمپینگ که برای برنامه ریزی برای سفر ضروری هستند را برای شما ذکر کنیم بنابراین تا اتمام مقاله همراه ما باشید.

11 توصیه مهم برای طبیعت گردی و کمپینگ

کمپینگ تفریح در دل طبیعت و فضای باز است‌. طبیعت برای بسیاری از افراد لذت بخش است ولی شما می توانید با استفاده از توصیه های زیر که برای شما در زیر ذکر میکنیم سفری شیرین تر در دل طبیعت تجربه کنید.

1. تغییرات آب و هوایی را قبل از سفر بررسی کنید

یکی از مهم‌ترین عوامل برای کمپینگ در دل طبیعت آب و هوا است‌. هنگام سفر تغییر دمای روز و شب را به دقت بررسی کنید. زیرا برخی از روزهای آفتابی و گرم به شب های یخبندان و سرد ختم می شوند. ممکن است در طول روز از کلاه، ضد آفتاب و عینک آفتابی استفاده کنید ولی شب به لباس گرم، جوراب ضخیم و … نیاز داشته باشید.

2. آب و غذا به قدر کافی همراه خود داشته باشید

برای بقا در هوا آزاد و طبیعت به آب و غذا نیاز دارید. دقت داشته باشید که حتما به مقدار کافی آب برای نوشیدن به همراه داشته باشید. غذاهایی مانند مرغ، ماهی و گوشت که باید سرد نگه داشته شوند را در یک یخدان با مقدار زیادی یخ همراه داشته باشید.

همچنین برای نگهداری مواد غذایی در طبیعت از ظروفی استفاده کنید که درب آنها کاملا بسته شود چرا که احتمال ورود حشرات به داخل ظرف های غذا بسیار زیاد است.

3. مواظب خطرات احتمالی در اطراف کلبه یا چادر خود باشید

هنگامی که به مکان مورد نظر خود در دل طبیعت رسیدید پیش اجاره کردن کلبه و یا برپا کردن چادر محیط اطراف خود را کاملا بررسی کنید. از برپا کردن چادر در زیر درختان خیلی بزرگ خودداری کنید چرا که این احتمال وجود دارد که در شب شاخه های بزرگ از درخت بر روی چادر شما بیفتد.

همچنین محل هایی که فرورفتگی زمین دارند و یا به آب نزدیک هستند نیز از برپا کردن چادر در آن محیط خودداری کنید. چنانچه با خود کودک به همراه دارید برپا کردن چادر نزدیک دریاچه و کنار رودخانه ممکن است خطرناک باشد.

4. به وجود حیوانات وحشی دقت داشته باشید

در این جا منظور ما از حیوانات وحشی دقیقا پلنگ و خرس های وحشی موجود در طبیعت نیست بلکه بعضی از حیوانات کوچک مانند کنه، پشه و سایر حشرات ممکن است شما را نیش بزنند و تحریک شدن محل نیش حشرات در موارد نادری منجر به بیماری می شود.

به عنوان مثال هیچ وقت در کنار چادر خود آب را سر باز نگذارید چرا این کار باعث می شود که حشرات تشنه به سمت چادر شما هجوم بیاورند. همچنین در فصول گرم سال احتمال وجود مارهای سمی در دل طبیعت بیشتر می شود، معمولا مارها حمله نمی کنند ولی اگر تحریک شوند بسیار خطرناک می شوند. همچنین شلوار بلند و لباس های آستین بلند استفاده کنید تا از نیش زدن حشرات جلوگیری بعمل آید.

5. همراه داشتن جعبه کمک های اولیه ضروری است

معمولا کمپینگ و طبیعت گردی در محل های دور افتاده اتفاق می افتد بنابراین یکی از ضروری ترین وسایل کمپینگ، همراه داشتن جعبه کمک های اولیه است. حتی اگر همسفران شما به کمک های اولیه تسلط کامل دارند باز هم این جعبه ضروری است.

6. نزدیک ترین خدمات را شناسایی کنید

بعضی‌ از محل هایی که برای طبیعت گردی انتخاب می کنید احتمال دارد دارای پوشش شبکه تلفن همراه نباشند به همین علت محل دقیق خودتان را قبل از سفر به خانواده و دوستان اطلاع دهید. همچنین دانستن این که نزدیک ترین درمانگاه یا بیمارستان محلی کجا مستقر است و به چه وسیله ای می توانید به آن دسترسی پیدا کنید ضروری است.

7. آتش را با احتیاط روشن کنید

طبیعت گردی قانون و قواعد خاص خود را دارد. بعنوان مثال در بعضی محدوده ها مجاز به روشن کردن آتش نیستید ولی در بعضی از محدوده ها که می توانید آتش روشن کنید حتما نکات زیر را به صورت دقیق رعایت کنید.

8. بررسی کردن آب و هوا

چنانچه شرایط آب و هوایی بادی و خشک بود، آتش روشن نکنید چرا که در این شرایط آتش به سرعت به محیطی دیگر منتقل می شود.

توصیه های مهم برای طبیعت گردی و کمپینگ

9. توجه کردن به محیط اطراف خود

در زمان روشن کردن آتش، سه متر با چادر فاصله ایجاد کنید و اطمینان حاصل کنید که مواد اشتعال زا مانند بنزین و بطری های حاوی گاز اسپری با آتش فاصله داشته باشند.

آتش کوچکی روشن کنید: آتش فقط باید برای گرم نگه داشتن شما و پخت و پز غذا باشد به همین آن را بیش از حد بزرگ نکنید. همیشه یک سطل آب برای خاموش کردن آن در اطراف خود داشته باشید.

10. مواظب آتش باشید

هرگز حتی برای چند دقیقه از آتش غافل نشوید اگر قصد ترک کردن آن محیط را دارید آتش را با استفاده از آب به صورت کامل خاموش کنید به گونه ای که هیچ بخاری از آن خارج نشود. برای خاموش کردن آتش، خاک روی آن نیندازید چرا که زغال سنگ قادر است تا 7 الی 8 ساعت گرم بماند.

11. مواظب کودکان باشید

به هیچ عنوان به کودکان اجازه ندهید که به آتش دست بزنند یا به آن نزدیک شوند. به آنان بياموزيد که پرتاب وسایل به درون آتش کار خطرناکی است. همچنین وسایل فلزی مثل کفگیر یا صندلی در نزدیک آتش بیش از حد داغ می کنند بنابراین مواظب باشید کودکان نزدیک آنها نشوند.

سخن آخر

توصیه های مهم برای کمپینگ و طبیعت گردی شاید برای شما تکراری باشد اما واقعیت این جاست که هرچه بیشتر این حرف های تکراری را بشنویم باز هم نکات جدیدتری در بین آنها پیدا خواهید کرد. ما در این مقاله از کارمادیو چندین توصیه مهم برای طبیعت گردی و کمپینگ را برای شما شرح دادیم امید است با مطالعه این مقاله سفری بی خطر و لذت بخش داشته باشید.

پیشنهاد می کنیم مقاله برنامه ریزی های سفر پاییزی؛ از معرفی مقاصد تا نکات مهم سفر را هم مطالعه کنید تا اطلاعات بیشتری در مورد سفر پاییزی بدست آورید.

4.5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا