آشپزی

طرز تهیه کافه لاته بدون دستگاه + مواد لازم قهوه لته

کافه لاته گونه ای نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده به‌دست می‌آید. با کارمادیو همراه باشید تا با طرز تهیه و مواد لازم برای کافه لاته را یاد بگیرید.

قهوه لاته در لغت به معنای قهوه (کافه) و شیر (لاته) می‌باشد و برای تهیهٔ آن قهوهٔ اسپرسو را با شیر داغ یا بخار داده شده ترکیب کرده و رویش را با کف شیر می‌پوشانند. این نوشیدنی معمولاً در فنجان سرو می‌شود.

طرز تهیه کافه لاته بدون دستگاه + مواد لازم قهوه لته

مواد لازم برای تهیه کافه لاته + طرز تهیه

Print
Serves: ۱ نفر Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.5/5
( 2 voted )

Ingredients

  • شیر: 2 شات
  • نسکافه، اسپرسو یا قهوه: 2 قاشق چای‌ خوری
  • شکر: به میزان لازم

Instructions

طرز تهیه کافه لاته در منزل

تهیه نوشیدنی گرم "کافه لاته" سه مرحله دارد که باید به دقت انجام شود؛

مرحله اول:
ابتدا شیر را در شیرجوش ریخته و تا قبل از اینکه سر برود زیر آن را خاموش کنید.

سپس شیر را در ظرفی بریزید و با همزن برقی آن را به هم بزنید تا حجم آن به یک‌ونیم برابر حجم اولیه شیر برسد.

سعی کنید زیاد هم‌زدن را طول ندهید زیرا شیر سرد خواهد شد.

مرحله دوم:
درون لیوان‌های مورد نظر، شیر را تا سه چهارم لیوان بریزید.

کف شیر و شیر باقیمانده را نیز درون لیوان‌ها تقسیم نمایید.

سعی کنید برای این‌کار، تا جایی که ممکن است از قاشق استفاده نکنید زیرا این کار کف شیر را می خواباند. پس مستقیم کف شیر را در لیوان بریزید.

بهتر است دو قاشق از کف شیر را نگه دارید.

نسکافه یا اسپرسو را در یک لیوان دیگر ریخته و مقدار کمی آب‌جوش به آن اضافه نمایید، فقط در این حد، که نسکافه یا اسپرسو در آب حل شود.

مرحله سوم:
حالا زمان اضافه‌کردن نسکافه یا اسپرسو به شیر است. پس یک قاشق چای‌خوری یا یک نی بزرگ برداشته و آن را از روی کف‌های شیر عبور دهید تا با سطح شیر برخورد کند.

حالا نسکافه یا اسپرسو را روی قاشق یا داخل نی بریزید. به این ترتیب؛ بدون اینکه کف شیر روی لیوان خراب بشود، نسکافه یا اسپرسو یا قهوه در شیر ته‌نشین می‌شود.

کافه لاته شما آماده سرو است.

امیدواریم این نوشیدنی گرم خوشمزه را تهیه کنید و از نوشیدن آن به خصوص در روزهای سرد زمستانی لذت ببرید.

Notes

  • اگر برای تهیه کافه لاته، قهوه را انتخاب می‌کنید، برای انجام این کار باید آن را بسیار غلیظ دم کنید.
  • اگر دوست دارید شیر این نوشیدنی گرم، طعم شیرین داشته باشد، می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا