آشپزی

روش تهیه سریع پاستا پیاز کاراملی

تنها چیزی که برای پاستا پیاز کاراملی به عنوان شام فوق العاده خوشمزه نیاز دارید یک کیسه پیاز، دو حبه سیر، مقداری پاستا خشک و پنیر است. کارامل کردن پیازهای خلال شده در کمی کره و روغن زیتون آنها را شیرین و خوش طعم و تقریباً لذیذ می کند. آب ماکارونی و پارمزان کار مضاعف را انجام می دهند و در حین تشکیل سس خامه ای، نمک و عمق آن را اضافه می کنند.

مواد تشکیل دهنده پاستا پیاز کاراملی

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • حدود 3 عدد بزرگ نازک برش داده شده
  • 2 حبه سیر، نازک ورقه شده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده (اختیاری)
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 350 گرم ماکارونی
  • پارمزان ریز رنده شده وحدود 1 فنجان
  • ½ فنجان جعفری، ریز خرد شده (اختیاری)
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده

مراحل آماده سازی پاستا پیاز کاراملی

در ادامه مراحل پخت پاستا پیاز کاراملی را به طور کامل و با جزئیات برای شما فراهم کردیم.

مرحله اول پخت پاستا پیاز کاراملی

روغن و کره را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی متوسط ​​گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 30 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا کاملا نرم و طلایی شود. (قبل از خشک شدن و چروک شدن پیازها را متوقف کنید.) فلفل قرمز (در صورت استفاده) و 1 1/2 قاشق چایخوری اضافه کنید. نمک قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

در همین حین پاستا را در یک قابلمه بزرگ با آب نمک در حال جوش بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا آل دنته شود. 1 1/2 فنجان مایع پخت ماکارونی را رزرو کنید.

مرحله سوم

پاستا و 1 فنجان آب ماکارونی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک مشت کوچک پنیر اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. این کار را با باقی مانده پنیر تکرار کنید و در صورت نیاز مایع پخت ماکارونی بیشتری اضافه کنید تا سس براقی ایجاد شود که روی پاستا را بپوشاند. جعفری را هم زده و اضافه کنید.

مرحله چهارم پخت پاستا پیاز کاراملی

پاستا را بین کاسه ها تقسیم کنید. روی آن را با پارمزان، جعفری و چند عدد فلفل تزئین کنید.
امیدواریم از این رسپی منتشر شده در کارمادیو لذت برده باشید.

امتیاز بدهید

منبع
epicuriousکارمادیو

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا