طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه به روش فست فودی ها
ذرت مکزیکی از میان وعده های خوش طعم و محبوب در سراسر جهان است. اصالت این میان وعده لذیذ همان گونه که از نامش آشکار است متعلق به مکزیک می باشد البته ذرت مکزیکی که در ایران رایج است از ذرت مکزیکی، مکزیک بسیار متفاوت تر می باشد. ذرت مکزیکی به دلیل اینکه گرم سرو می شود در فصل پاییز و زمستان طرفداران بیشتری دارد. با کارمادیو همراه باشید:
مواد لازم تهیه ذرت مکزیکی ساده با بلال
ذرت: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
سس مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن: ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
طرز تهیه ذرت مکزیکی ساده با بلال
مرحله اول تهیه ذرت مکزیکی خانگی
برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه به روش خیابانی ابتدا قارچ ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری آب به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قارچ ها به طور کامل پخته شوند.
مرحله دوم طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال
برای تهیه ذرت مکزیکی اگر از بلال استفاده می کنید بلال ها رو دون کرده سپس با مقداری آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند. برای سرعت بیشتر می توانید از کنسرو ذرت استفاده می کنید ، ابتدا ذرت ها را از کنسرو خارج می کنیم سپس آبکش کرده و می شوییم.
مرحله سوم
البته می توانید ذرت های پخته شده هم فریز کنید تا در مواقع لازم سریعا بتوانید از آنها استفاده کنید. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید، ذرت ها را ۳۰ دقیقه زودتر از فریزر خارج می کنیم تا یخ شان باز شود سپس می شوییم و آبکش می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پس از اینکه ذرت آماده شد، مقداری کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در صورتی که کره در دسترس ندارید می توانید به جای آن از روغن مایع یا روغن زیتون نیز استفاده کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه کره ذوب شد، ذرت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، بعد از چند دقیقه تفت دادن قارچ های پخته شده را هم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه مخلوط ذرت و قارچ را به خوبی تفت دادیم سس مایونز را اضافه می کنیم. پس از اینکه سس مایونز را اضافه کردیم حرارت را ملایم تر می کنیم. در ادامه پودر آویشن را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به ذرت مکزیکی اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در مرحله آخر پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. پس از اضافه کردن پنیر پیتزا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود، سپس ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.
نکات طلایی
- می توانید از کالباس نیز در تهیه ذرت مکزیکی استفاده کنید، این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
- می توانید قارچ ها را نپزید و فقط تفت دهید.
- از جعفری تازه نیز می توانید در طبخ ذرت مکزیکی استفاده کنید.
- در صورت نیاز می توانید سبزی های معطر به جز آویشن را هم به مواد خود اضافه کنید.
- کره می تواند محلی یا کره های گیاهی باشد، متناسب با ذائقه خود می توانید از آنها استفاده کنید.
- برای طبخ راحت تر پنیر، قبل از اضافه کردن به مواد آن را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با دمای محیط تنظیم شود.
- در صورتی که در منزل ذرت خام دارید می توانید، ذرت ها را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند. برای بهتر شدن طعم ذرت ها بهتر است مقداری نمک نیز در آب در حال جوش بریزید.
- می توانید پودر خردل و پودر سیر را بر حسب علاقه خود به ذرت مکزیکی اضافه کنید تا طعم دلخواه خود را به دست بیاورید.
- می توانید با استفاده از چیپس های خلالی روی ذرت خود را تزئین کنید و سپس میل کنید.