آشپزی

طرز تهیه کوفته انار و گردو مجلسی برای شب یلدا

کوفته انار و گردوی مجلسی یکی از خوشمزه‌ ترین و خوش رنگ‌ ترین انواع غذا ها است که به عنوان غذایی منحصر به فرد برای شب یلدا نیز شناخته می‌ شود بنابراین اگر شما هم دوست دارید این غذای خوشمزه را تهیه و میل کنید، این مقاله از کارمادیو را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کوفته انار و گردوی مجلسی

برای تهیه این غذای بی نظیر و خوشمزه مواد زیر لازم است:

  • یک سوم فنجان پودر سوخاری
  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ و ۴ عدد پیاز سبز خرد شده
  • یک قاشق چای‌ خوری زیره آسیاب شده و یک دوم قاشق چای‌ خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌ خوری فلفل.
  • ۳ عدد پیاز سبز خرد شده و یک چهارم فنجان دانه انار و سس انار

جهت تهیه سس انار می‌ توانید موارد زیر را به کار گیرید:

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک پیاز کوچک خرد شده
  • یک دوم فنجان آب انار
  • دو قاشق غذاخوری عسل یا شربت افرا یا شربت آگاوه
  • یک قاشق چای‌خوری سرکه بالزامیک
  • یک دوم قاشق چای‌ خوری فلفل دلمه‌ای
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل

روش تهیه سس انار

برای تهیه سس انار مراحل زیر را از پیش گیرید:

  • ابتدا روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک و با حرارت متوسط گرم کنید سپس پیازها را اضافه و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • بقیه مواد سس را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به هم بزنید تا بجوشد سپس حرارت را کم کرده و حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا آب آن حدوداً ۱.۲ فنجان رسیده و غلیظ شود.
  • در مرحله بعد کوفته‌ها را در ظرف ریخته و سس را روی آن بریزید به گونه‌ای که همه کوفته‌ ها در سس قرار گیرد.
  • در مرحله بعد ته‌ها را با دانه‌ های انار و پیاز سبز تزیین کنید و بر سر سفره گذاشته و همراه با مهمانان خود میل نمایید.

طرز تهیه کوفته انار و گردوی مجلسی

طرز تهیه کوفته انار و گردوی مجلسی

برای تهیه این غذای خوشمزه مناسب شب یلدا می‌ توانید طبق مراحل زیر عمل کنید:

  • ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و یک ورق پخت را با غذای روغنی بپوشانید
  • همه مواد این غذا را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید
  • مخلوط را به شکل کوفته‌ های سایز بزرگ درآورده و در نهایت حدود ۱۵ کوفته بزرگ تهیه کنید
  • کوفته‌ ها را روی ورقه پخت قرار داده و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر کنید تا آماده شود.

نکاتی قابل توجه در تهیه کوفته انار گردو مجلسی

برای اینکه این غذا به بهترین شکل ممکن درآمده و شما و مهمانان عزیزتان از خوردن آن لذت کافی را ببرید لازم است که نکات زیر را هنگام تهیه آن در نظر داشته باشید.

  • برای تهیه این غذا بهتر است از گوشت چرخ شده بره استفاده کنید اما می‌ توانید از هر نوع گوشت چرخ شده دیگری نیز استفاده نمایید.
  • سس این غذا به دلیل اینکه از آب انار تهیه می‌شود کمی ترش است اگر دوست دارید شیرین شود می‌توانید مقداری عسل را به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه غذای شما خوشمزه‌تر شود حدود یک قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کرده سپس کوفته‌ ها را اضافه کنید و دور تا دور آنها را سرخ نمایید تا طلایی شوند.
  • می‌ توانید از قبل کوفته‌ ها را آماده کنید و برای گرم کردن مجدد آنها کافی است ۲ الی ۳ دقیقه آنها را در مایکروفر بگذارید.
  • همچنین می‌ توانید مواد سس را از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید و قبل از تهیه غذا آن را با کمک مایکروفر گرم کنید و به غذای خود اضافه نمایید.
  • چگونه می‌ توانید باقیمانده غذا را نگهداری کنید و قبل از مصرف آن را گرم کرده و میل نمایید.

ارزش غذای کوفته انار و گردوی مجلسی

در این غذا به مقدار زیادی از مواد مغذی زیر یافت می‌ شود:

  • کربوهیدرات و پروتئین
  • چربی و چربی‌ های اشباع شده و کلسترول
  • سدیم و پتاسیم و ویتامین سی
  • آهن و کلسیم

کلام آخر

در این مطلب از کارمادیو به روش تهیه، مواد لازم و… غذای خوشمزه ای برای شب یلدا یعنی کوفته انار گردوی مجلسی پرداختیم و نیز روش تهیه سس آن و مواد لازم برای آن را ذکر نمودیم در پایان نیز نکات لازم هنگام تهیه این غذا و ارزش غذایی آن را ذکر کردیم حال می توانید در مقاله طرز تهیه آبگوشت مجلسی، خوشمزه و رستورانی برای ۴ نفر + فوت و فن یک غذای خوشمزه و بی‌نظیر برای مهمانان و خانواده‌ خود تهیه کنید.

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا