آش رشته یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی به شمار میآید که با ترکیبی از حبوبات، سبزی و رشته تهیه میشود. این غذا نه تنها ظاهر بسیار خوشمزهای دارد، بلکه تمام فضا را با عطر خوشبو و نوستالژی خود پر میکند و اشتهای شما را تحریک مینماید.
طرز تهیه آش رشته به روشهای مختلفی انجام میشود و این بستگی به ذائقه و سلیقه شما دارد که میخواهید چگونه این غذای لذیذ را سرو کنید. به عنوان مثال آش رشته با کشک، آش رشته ساده و آش ترش با سرکه که با نعنا و پیاز داغ تزئینی میشوند، طرفداران بسیاری دارد.
برای این طرز تهیه آش خانگی شما باید در چند مرحله مواد اولیه مختلف را با پختن و سرخ کردن آماده کنید. در پایان به نکات و فوت و فن این دستور پخت هم توجه کنید تا در نهایت از یک آش رشته خانگی درجه یک لذت ببرید. با کارمادیو همراه باشید.
چرا باید آش رشته بخورید؟
فرقی ندارد که کدام یک از انواع دستور پختها و طرز تهیه آش رشته را انتخاب میکنید، در هر صورت این غذای اصیل و معروف و همچنین محبوب ایرانی به دلیل دربرداشتن حبوبات متنوع برای سلامتی مفید است و یک غذای تقویتی محسوب میشود.
با رعایت یکسری نکات ساده اما مهم طرز تهیه آش رشته خانگی ساده میتوانید یک وعده غذایی نوستالژی و لذیذ را کنار خانواده تجربه کنید.