آشپزی

طرز تهیه اسپاگتی بولونیزه در خانه

به گزارش کارمادیو، اسپاگتی بولونیزه یکی از آن وعده های خوشمزه هفتگی است که بسیار ساده و سریع درست می شود و همه دوستش خواهند داشت.

سس بولونیزه با سس اسپاگتی کمی متفاوت است زیرا معمولاً حاوی مخلوطی از گوشت گاو و همچنین چند سبزی اضافه شده است: پیاز، هویج، کرفس و سیر. این ترکیب طعم و بافت این دستور غذا را دلچسب و سیر کننده تر می کند.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی بولونیزه

طرز تهیه اسپاگتی بولونیزه در خانه

  • پیاز
  • هویج
  • کرفس
  • سیر
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  •  گوشت چرخ کرده
  • سس مارینارا
  • چاشنی ایتالیایی
  • رشته فرنگی اسپاگتی
  • پنیر پارمزان

“گاهی کمی شیر یا نیم و نیم خامه به سس اضافه می کنم، اما اختیاری است.”

طریقه پخت اسپاگتی بولونیزه

طرز تهیه اسپاگتی بولونیزه در خانه

  • سبزیجات را آماده کنید. پیاز، هویج و کرفس را ریز و نگینی خرد کنید. بهتر است که سیر را به جای خورد کردن، رنده کنید.
  • سس مارینارا: یک سس گوجه فرنگی است که معمولاً با گوجه فرنگی، سیر، گیاهان و پیاز تهیه می‌شود. می‌تواند شامل قارچ، زیتون، ادویه‌جات و ترشی‌جات باشد.
  • در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز، هویج و کرفس را بپزید تا شروع به نرم شدن کند (2 تا 3 دقیقه). با کمی نمک و فلفل، سبزیجات را مزه دار کنید. سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. حالا مخلوط سبزیجات را از ماهیتابه خارج کنید.
  • در همان ماهیتابه گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس دوباره سبزیجات پخته شده، سس مارینارا و چاشنی ایتالیایی را اضافه کنید.

طرز تهیه اسپاگتی بولونیزه در خانه

  • در حالی که سس کم کم به جوشیدن ادامه می دهد، اسپاگتی ها را طبق دستورالعمل بپزید.
  • پس از آماده شدن اسپاگتی را آبکش کرده و با سس مخلوط کنید.
  • پارمزان را روی بشقاب خود به مقدار دلخواه بریزید و نوش جان کنید.

نکات طلایی برای پخت بهتر اسپاگتی بولونیزه

طرز تهیه اسپاگتی بولونیزه در خانه

  • اگر دسترسی به گوشت چرخ کرده نداشتید، می توانید گوشت دیگری مانند بوقلمون چرخ کرده یا مرغ را جایگزین کنید.
  •  اگر بخواهیم سبزیجات را خیلی ریز خرد کنیم، برای پیاز، هویج و کرفس بهتر است، از رنده استفاده کنید.
  • در حالی که معمولاً این غذا را با رشته فرنگی اسپاگتی درست می کنیم، شما می‌توانید هر رشته نازک و بلندی مثل نودل یا فتوچینی را در ترکیب غذایی خود استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید این سس را روی شکل های دیگر رشته فرنگی یا حتی برنج سرو کنید. امیدواریم این مقاله از کارمادیو برای شما مفید بوده باشد.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

منبع
A Beautiful Messکارمادیو

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا