طرز تهیه گرانولا خانگی در یک مرحله!
در این مقاله از کارمادیو طرز تهیه گرانولا خانگی را آموزش میدهیم. گرانولا یک خوارکی بسیار مغذی و پرکالری است که از ترکیب غلات، مغزهای خوراکی، عسل و میوههای خشک تهیه میشود. ترکیب این خوراکی با شیر یا ماست میتواند یک صبحانه یا میانوعدهی سالم و پر انرژی باشد. گرانولا را میتوانید به صورت آماده بخرید، ولی چه بهتر که آن را خودتان در خانه تهیه کنید. اگر موافق هستید، با دیجیکالا مگ و طرز تهیهی گرانولای خانگی همراه باشید.
گرانولا در قرن ۱۹ میلادی توسط دکتر «جیمز کالب جکسون» (James Caleb Jackson) در آمریکا ابداع شد. او اولین صبحانهی آمادهی تجاری بر پایهی غلات کامل را ابداع کرد. دهها سال بعد، در دههی ۶۰ میلادی این خوراکی با اضافه شدن میوه و مغز آجیل دوباره معروف شد.
ارزش غذایی گرانولا به دلیل مواد اولیهی مغذی آن بسیار بالاست. علاوه بر این، گرانولا بسیار سیر کننده است و سریع آماده میشود. گرانولای آماده قیمت نسبتا بالایی دارد، اما شما میتوانید با دستورالعمل سادهای که به شما یاد میدهیم، گرانولای محبوب خود را در خانه درست کنید.
طرز تهیه گرانولا خانگی
اگر زمان کافی در اختیار دارید میتوانید مواد لازم برای طرز تهیه گرانولا خانگی را تهیه و امتحان کنید. اشتباه نکنید پس از این که مواد اولیه لازم را تهیه کردید، سریع دست به کار شوید و از حاصل آن شگفت زده شوید!
توجه داشته باشید که گرانولا برخلاف سایر مواد غذایی و شیرینیجات، دستور دقیقی ندارد و میزان مواد اولیهای که در آن میریزید سلیقهای است. پس میتوانید در تولید گرانولا خانگی خود خلاقیت به خرج دهید و گرانولا خانگی با امضای خودتان بسازید.
مواد لازم برای طرز تهیه گرانولا خانگی
- 2 فنجان (160 گرم) جو دوسر پرک
- 1 فنجان (130 گرم) آجیل خرد شده به انتخاب شما
- 1 فنجان (147 گرم) خرمای بسته بندی شده، خرد شده و بدون هسته
- ¼ – ½ فنجان (60-120 میلی لیتر) از کره آجیل دلخواه شما
- ¼ فنجان (60 میلی لیتر) شیره خرما یا عسل (اختیاری)
- میوه خشک، تکههای نارگیل، یا چیپس شکلات (اختیاری)
مراحل طرز تهیه گرانولا خانگی
تمامی مواد را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید. پس از مخلوط شدن، مخلوط را به طور مساوی روی یک قالب مخصوص یا ظرف پهن کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) بپزید و قبل از برش دادن و سرو بگذارید خنک شود.
از طرف دیگر، 20 تا 25 دقیقه قبل از سرو در فریزر قرار دهید. این دستور پخت بسیار قابل انعطاف بوده و میتوانید آن را با توجه به ذائقه غذایی شخصی خود تنوع ببخشید.
به عنوان مثال، میتوانید جو را با برنج پف کرده، آرد کاموت، یا کینوا یا ارزن پخته شده جایگزین کنید. خرما را میتوان با موز له شده جایگزین کرد و آجیل را با دانهها جایگزین کرد.
همچنین میتوانید مقدار تمام مواد را به دلخواه تنظیم کنید. بارهای گرانولا که در یک ظرف دربسته نگهداری میشوند حدود 1 هفته تازه میمانند. شما میتوانید با نگهداری آنها در فریزر و یخ زدایی مقادیر کم در صورت نیاز، عمر مفید آنها را افزایش دهید.