آشپزی

طرز تهیه انواع پف فیل یا همان پاپ کورن مجلسی

پاپ کورن یکی از انواع خوراکی‌ های خوشمزه و پرطرفدار است که دارای طعمی عالی و رنگ های متنوع و خواص بسیاری است که در این مقاله از کارمادیو تصمیم داریم به طرز تهیه انواع مختلفی از آن بپردازیم.

 طرز تهیه پاپ کورن

به طور کلی برای تهیه پاپ کورن خوشمزه و طعم‌ دار در خانه ابتدا باید ذرت‌ های تازه و خشک تهیه کنید و بهتر است آنها را از عطاری‌ ها بخرید و نه ذرت‌ های بسته‌ بندی شده.

برای تهیه پاپ  کورن ابتدا یک ظرف بزرگ که تفلون هم نباشد را انتخاب کرده و در داخل آن مقداری روغن بریزید  و پس از داغ شدن آن دو تا سه ذرت را در داخل ظرف قرار دهید و صبر کنید تا بشکفند و پس از باز شدن آنها بقیه ذرت‌ ها و مقدار نمک را نیز به ظرف اضافه کنید و درب آن را به صورت نیمه باز جهت خارج شدن بخار  بگذارید و تا زمانی که همه صورت‌ ها به پاپ کورن تبدیل شوند ظرف را به صورت چپ و راست تکون دهید.

طرز تهیه انواع پاپ کورن

در بالا طرز تهیه پاپ کورن را به طور کلی توضیح دادیم حال در زیر برای تهیه انواع آن توضیحات لازم داده خواهد شد.

پاپ کورن ژله‌ای رنگارنگ

پاپ کورن ژله‌ای رنگارنگ

مواد لازم

  • ۸ پیمان پاپ کورن آماده
  • یک چهارم پیمانه کره
  • نصف پیمانه شکر
  • پودر ژله یک بسته
  • شربت ذرت ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می‌ کنیم تا کاملاً گرم شود سپس کره و شربت ذرت را مخلوط می‌ کنیم و روی حرارت فر قرار می‌ دهیم تا کاملاً آب شود.
  • در مرحله بدر پودر ژله و شکر را به مواد قبل اضافه می‌ کنیم و اجازه می‌ دهیم مواد به جوش بیاید سپس حرارت را کم می‌ کنیم
  • مرحله قبل را ۵ تا ۶ دقیقه می‌ گذاریم تا مواد غل بزنند
  • در مرحله آخر با ملاقه مواد را کم کم بر روی پاپ کورن ریخته و تند تند به هم می‌ زنیم تا به هم نچسبند. و خارج می کنیم. اکنون پاپ کورن ما آماده میل کردن است.

پاپ کورن ژله‌ای با ترافل

درست کردن این نوع پاپ کورن بسیار ساده و سریع است و تنها لازم است که مقداری شکلات سفید را در آب ریخته و روی پاپ کورن‌ های بریزید. سپس بلافاصله روی آن ترافل بریزید تا به پاپ کورن‌ ها بچسبد.

پاپ کورن عسلی

ابتدا ذرت‌ ها را به پاپ کورن تبدیل کنید اما به آنها نمک نزنید سپس یک ظرف مناسب برداشته و مقدار کمی روغن به آن اسپری کنید. سپس یک قاشق غذاخوری عسل را با ۳ قاشق غذاخوری آب و یک قاشق غذاخوری شکر از قبل مخلوط کرده و بعد بر روی  کورن‌ های داغ اسپری می‌ کنیم.

پاپ کورن پنیری

جهت تهیه این نوع پاپ کورن مقداری پنیر پارمزان را ریز ریز کرده و وقتی پاک کن‌ ها آماده شد آنها را داخل یک ظرف بریزید سپس پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید و چند دقیقه در داخل فر داغ بگذارید. اکنون پاپ کورن پنیری شما آماده خوردن است.

پاپ کورن گوجه فرنگی

جهت تهیه این نوع پاپ کورن مقداری گوجه خشک از عطاری بخرید یا اینکه کمی گوجه را داخل فر خشک کنید یا می‌ توانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا کاملاً خشک و پودری شود. سپس پاپ کورن  آماده شده را درون کیسه کاغذی منظور همان کیسه قنادی‌ ها، بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

پاپ کورن شکلاتی

برای تهیه این نوع پاپ کورن  مقداری پودر کاکائو و شکر را با هم مخلوط کنید پودر را اضافه و خوب به هم بزنید تا رنگ و طعم پودر شکلات به خود بگیرد.

 پاپ کورن فلفلی

جهت تهیه این نوع پاپ کورن ابتدا اری نمک و فلفل را به ذرت‌ها اضافه می‌ کنیم سپس به مقدار دلخواه روغن در داخل قابلمه میریزیم و قابلمه را به چپ و راست تکان می‌ دهیم تا پاپ کورن ها آماده شوند.

پاپ کورن سرکه‌ای

برای تهیه این نوع پاپ کورن پس از آماده شدن پاپ کورن‌ ها مقداری سرکه بر روی آنها اسپری کنید و قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا تمام پاپ کورن‌ ها به سرکه آغشته شوند و طعم سرکه بگیرند.

پاپ کورن کاراملی

پاپ کورن کاراملی

مواد لازم برای تهیه

  • ذرت خشک تازه یک و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
  • روغن نباتی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای و شکر سفید
  • آب داغ ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

پس از آماده کردن پاپ کورن‌ ها با روش‌ های گفته شده سس کاراملی را آماده می‌ کنیم:

  • برای تهیه سس کاراملی روغن مایع و شکر و آب را روی شعله متوسط گاز قرار می‌ دهیم تا شکر حل شود و مدام با قاشق چوبی به هم می‌زنیم
  • هنگامی که سس طلایی رنگ شد و غلظت لازم را پیدا پاپ کورن ها را به آن اضافه می‌ کنیم و خوب به هم می‌ ریزیم تا تمام پاپ کورن‌ ها به سس آغشته گردد.

نکات و فن و فوت‌ هایی برای تهیه پاپ کورن

برای تهیه پاپ کورن خوشمزه با روش صحیح از نکات زیر بهره‌مند شوید

  • برای تهیه پاپل سعی کنید از ذرت مرغوب استفاده کنید تا به خوبی پف کند.
  • هنگام تهیه پفیلای نباید حرارت خیلی کم باشد چرا که موجب عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن و خراب شدن آنها می‌ شود.
  • جهت تهیه پاپ کورن بهتر است در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذاری تا رطوبت اضافه از آن خارج گردد.
  • همانطور که در بالا توضیح داده شد برای تهیه پاپ کورن‌ های مختلف طعم دار ابتدا آن را تهیه کنید و سپس مواد طعم‌ دار و رنگ دهنده را طبق دستوراتی که داده شد به آن اضافه کنید.
  • ذرت‌ ها را خوش نگه دارید و نگذارید نم دار شوند زیرا اینگونه باشد به خوبی نمی‌ شکفند و پف نمی‌ کنند.
  • اگر پاپ کورن پنیری تهیه می‌ کنید در صورتی که پنیر کمی شور باشد نیازی به اضافه کردن نمک ندارید.
  • جهت تهیه پفیلای رژیمی تا جایی که امکان دارد از روغن و نمک کمتری استفاده کنید.
  • به طور کلی برای تهیه پاپ کورن‌ هایی که به آنها نمک اضافه می‌ کنید سعی کنید از نمک دانه ریز به جای نمک دانه درشت استفاده نمایید.

جمع‌بندی

در این مقاله به روش‌ های تهیه انواع پاپ کورن خوشمزه و مجلسی پرداختیم و در پایان نیز نکات لازم برای تهیه آنها را ذکر کردیم.

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا