آشپزی

15 راز طلایی برای خوشمزه و قرمز تر شدن ماکارونی که نمی دانستید!

همه شما میدانید که رنگ قرمز ماکارونی موجب خوشمزه تر شدن ماکارونی می شود البته باید دقت کنید رشته های ماکارونی سفت یا شل نباشند و ادویه های مرغوبی هم به ماکارونی اضافه کنید.

بنابراین در این مقاله از کارمادیو ما را همراهی کنید تا رازهای قرمز و خوشمزه تر شدن ماکارونی با گوشت چرخ کرده و سویا را برای شما بیان کنیم.

فوت و فن طرز تهیه مایه ماکارونی و قرمز شدن ماکارونی

1- توجه داشته باشید که اگر قرار است ماکارونی را با سویا آماده کنید باید بدانید مایه ماکارونی با سویا را چطور درست کنید.

راز خوشمزه تر شدن ماکارونی با سویا این است که سویا را در شیر یا با آب بخیسانید شیر طعم فوق‌العاده ای به سویا می دهد و کسانی که از طعم سویا خوششان نمی آید با این ترفند عاشق سویا می شوند.

2- سویا را به مدت زمان 2.5 الی 3 ساعت در آب بخیسانید و سپس آبکش کنید چرا که سویا هرچقدر بیشتر خیس بخورد هم نفخ آن گرفته می شود هم طعم بهتری به خودش می‌گیرد.

اگر احیانا طعم سویا برایتان خوشایند نیست گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفندی و یا سینه مرغ در ماکارونی استفاده کنید.

15 راز طلایی برای خوشمزه و قرمز تر شدن ماکارونی که نمی دانستید!

3‐ قبل از اینکه سویا را سرخ کنید ابتدا پیاز داغ آماده کنید و بعد سویا را به پیاز داغ اضافه کنید تا سرخ شود پیاز داغ طعم فوق‌العاده ای به مایه ماکارونی شما می دهد.

4- نمک و فلفل، پودر آویشن و زردچوبه را به سویا اضافه کنید سپس چند عدد گوجه‌فرنگی پوره و یا رنده کنید و به مایه ماکارونی اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی گوجه فرنگی هم از بین برود . البته ادویه ماکارونی را هم می توانید از عطاری ها یا سوپر مارکت ها تهیه کنید.

5- مواد دیگری مثل فلفل دلمه ای و قارچ را هم می توانید به مایه ماکارونی اضافه کنید تا مایه ماکارونی شما طعم بهتری بگیرد البته فلفل دلمه ای را خیلی نپزید چونکه باعث بدمزه شدن غذا می شود همچنین اضافه کردن مقداری سبزی معطر خشک و حتی تازه را هم باعث خوش طعم شدن مایه ماکارونی شما می شود.

6- زمانی که ماکارونی شما پخت و آماده سرو شد، کمی روغن در یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید سپس چند قاشق رب گوجه فرنگی خانگی به اندازه ماکارونی را در روغن سرخ کنید تا رنگ رب گوجه باز شود حال این رب گوجه فرنگی تفت داده را روی ماکارونی بریزید و با مواد دیگر مخلوط نمایید.

7- برای داشتن ماکارونی بهتر زمانی که ماکارونی را آبکش کردید با آب سرد ماکارونی را بشویید تا ماکارونی لعاب نداشته باشد و مایه ماکارونی به خوبی جذب رشته ها بشود همچنین این ترفند باعث می شود تا ماکارونی شما شکل خمیری به خود نگیرد

8- از دیگر نکات خوشمزه شدن ماکارونی این است که آبی که ماکارونی را در آن پخته اید به سس اضافه کنید تا ماکارونی قوام بگیرد.

9- اگر از افرادی هستید که ماکارونی را دم نمی کنید پس از اینکه ماکارونی را آبکش کردید در ظرف مخصوص سرو غذا بکشید و مایه ماکارونی را روی آن پهن کنید البته اگر دوست دارید ماکارونی شما طعم متفاوت تری داشته باشد مقدار کمی پنیر پارمزان رنده شده روی مايه آن بپاشید.

10- زمانی که ماکارونی را به آب در حال جوش اضافه کردید بخاطر اینکه رشته های ماکارونی به هم نچسبند مرتب با یک چنگال ماکارونی را هم بزنید.

11- هیچوقت به آب در حال جوش که قرار است ماکارونی را به آن اضافه کنید روغن اضافه نکنید چرا که رشته های ماکارونی چرب می شوند و مایه ماکارونی خوب جذب رشته ها نمی شود و همین موضوع باعث می شود که ماکارونی شما خوب قرمز نشود.

15 راز طلایی برای خوشمزه و قرمز تر شدن ماکارونی که نمی دانستید!

12- برای اینکه ته دیگ خوش آب و رنگی داشته باشید از قابلمه چدن استفاده کنید تا ته دیگ شما نسوزد.

13- اگر دوست داشتید ته دیگ ماکارونی شما سیب زمینی باشد اجازه دهید برش های سیب زمینی حدودا نیم سانتی متر قطر داشته باشند سپس درون قابلمه ای روغن بریزید و حرارت دهید تا کمی داغ شود و بعد سیب زمینی را به نمک و کنجد آغشته کنید و کف قابلمه بچینید.

14- زمانی که ماکارونی و مایه را در قابلمه میریزید فراموش نکنید که ترتیب لایه ها مهم است و حتما باید رعایت شود، لایه ها را نازک بیندازید تا در آخر ماکارونی با مایه یکدست شود.

ابتدا یک لایه ماکارونی روی سیب زمینی های آغشته به نمک و کنجد که در مورد 13 توضیح دادیم پهن کنید سپس مایه ماکارونی به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شوند.

15- پاشیدن پنیر پارمزان رنده شده در زمان سرو روی ماکارونی طعم فوق‌العاده ای به ماکارونی با سویا و یا گوشت چرخ کرده می دهد. همچنین چندین برگ ریحان تازه و سالم، سوسیس خانگی و یا تکه های مرغ می تواند ماکارونی شما را خوش عطر و طعم تر کند.

کلام آخر

در این مقاله از کارمادیو رازهای قرمز و خوشمزه تر شدن ماکارونی را با بیان 15 مورد برای شما عزیزان توضیح دادیم امیدواریم نهایت استفاده را از این موضوع برداشت کنید و با مطالعه این مقاله بتوانید ماکارونی متفاوتی برای خود و عزیزانتان آماده سرو کنید.

 

 

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا