7 روش کسب درآمد بیشتر از یوتیوب
کسب درآمد از یوتیوب با اینکه برای شهروندان ایران کمی دشوار است اما بسیار پر درآمد است. بسیاری از کسانی که قصد راه اندازی کانال یوتیوبی و کسب درآمد و درآمدزایی از یوتیوب را دارند این طرز فکر را دارند که به دلیل این که در ایران زندگی میکنند کسب درآمد اینترنتی از یوتیوب برایشان غیر ممکن است و نمی توانند از این طریق درآمدزایی داشته باشند. اما در واقع این طور نیست! با کارمادیو همراه باشید تا روش های افزایش درآمد از یوتیوب را بشناسید.
بسیاری از افراد تصور میکنند کسب درآمد از یوتیوب سخت است. احتمالاً تاکنون یوتیوبرهای زیادی را دیدهاید که وضعیت مالی بسیار خوب و طرفداران بسیار زیادی دارند. از آنجا که راهاندازی کانال یوتیوب اکنون از هرزمان دیگری آسانتر شده، بزرگ فکر کردن و هدفگذاری برای کسب درآمد از این پلتفرم، منطقی بهنظر میرسد.
اگرچه ساخت کانال یوتیوب ساده است، اما تبدیل آن به منبع کسب درآمد چندان آسان نخواهد بود. امکان دارد اولین ۱۰۰ دلار خود را با فروش محصول با قرارداد مالی بهدست آورید، اما بهحداکثر رساندن آن نیاز به درک کامل از روشهای درآمدزایی این پلتفرم دارد.
چطور از یوتیوب کسب درآمد کنیم؟
اگر بهدنبال راههای جدیدی برای درآمدزایی هستید، احتمالاً از خود پرسیدهاید دیگران چگونه از یوتیوب پول بهدست میآورند؟ راههای مختلفی برای دستیابی به این هدف وجود دارد که بیشتر آنها حول محور تولید محتوای ویدیویی جذاب میچرخند.
۱. به برنامهی شرکای یوتیوب بپیوندید
اگر قصد درآمدزایی از یوتیوب را دارید باید حتماً با برنامهی Partners (شرکا) و نحوهی عملکرد آن آشنایی داشته باشید. تولیدکنندگان محتوا در یوتیوب تا زمانیکه عضو این برنامه نباشند، امکان کسب درآمد از ویدیوهای خود را نخواهند داشت.
درحال حاضر پیشنیاز یوتیوب برای پیوستن به برنامهی Partner، کسب ۱۰۰۰ مشترک و ۴۰۰۰ ساعت بازدید عمومی از ویدیوهای کانال نیاز دارید. این یعنی تا زمانیکه به اعداد اعلامشده دست نیابید، امکان کسب درآمد از ویدیوهای خود را نخواهید داشت. بدینترتیب تولید مستمر ویدیو و افزایش تعداد مخاطبان بسیار مهم است.
برای کسب درآمد در یوتیوب به چند بازدید نیاز دارید؟
تعداد بازدیدهایی که ویدیوهای شما دریافت میکنند با درآمد یوتیوب ارتباط ندارند. اگر هزاران بازدید دریافت کنید اما هیچکس روی تبلیغات شما کلیک نکند یا محتوای آن را نبیند، درآمدی کسب نخواهید کرد.
یوتیوب حتی معیارهایی برای پرداخت با ناشرینی دارد که در کانال خود تبلیغات دارند؛ بیننده باید روی تبلیغ کلیک یا آن را بهطور کامل تماشا کند و سپس درآمد به سازندهی محتوا تعلق خواهد یافت.
خبر خوب اینکه کسب درآمد از یوتیوب صرفاً به تبلیغات ارتباط ندارد. اکنون برنامههای دیگری مثل یوتیوب پریمیوم وجود دارند که بدون نیاز به کلیک روی تبلیغات یا تماشای آنها، به شما کمک میکنند درآمد بهدست آورید.
۲. در یوتیوب پریمیوم حضور داشته باشید
چگونه علاوهبر تبلیغات میتوان از کانال یوتیوب درآمد بهدست آورد؟ پاسخ این سؤال، یوتیوب پریمیوم است.
یوتیوب پریمیوم سرویس عضویت پولی است که به افراد اجازه میدهد ویدیوها را بدون آگهی مشاهده کنند. سازندگان محتوا نیازی به انجام هیچ کاری ندارند زیرا وقتی اعضای یوتیوب پریمیوم ویدیوهای آنها را تماشا کنند، بهطور خودکار جریان درآمد دوم برای سازندگان محتوا ایجاد خواهد شد.
درست مثل روش درآمدزایی تبلیغاتی یوتیوب، بخش بیشتر درآمد حاصل از اعضای سرویس پریمیوم این پلتفرم به سازندگان محتوا تعلق میگیرد.
اعضای یوتیوب پریمیوم همچنین میتوانند ویدیوهای موردنظر خود را دانلود و بهطور آفلاین تماشا کنند. علاوهبراین امکان تماشای ویدیو در پسزمینه برای این دسته از کاربران فراهم است.
۳. پیشنهاد عضویت در کانال
وقتی کانال یوتیوب شما بیشاز ۳۰ هزار مشترک دارد، میتوان با استفاده از عضویت ویژه، جریان درآمدزایی دیگری ایجاد کرد. این یعنی طرفداران کانال شما با پرداخت ۴٫۹۹ دلار بهطور ماهانه، به امکانات دیگری مثل دسترسی زودهنگام به ویدیوها، چت زنده، ایموجیهای انحصاری و موارد دیگر دسترسی داشته باشند. علاوهبراین نام این افراد در چتهای زنده، برگهی انجمن و نشانهای ویژهی اعضا برجسته میشوند.
از آنجا که مخاطبان بهخوبی میدانند جلب توجه سازندگان یوتیوب میتواند چالش برانگیز باشد، ارائهی عضویت در کانال منطقی بهنظر میرسد. نکتهی دیگر اینکه در ویدیوهای خود به مخاطبانتان یادآوری کنید با کلیک روی دکمهی Join، در صفحهی مشترکان ویژهی شما عضو شوند.
۴. فروش محصولات
کسبوکارها بهخوبی از پتانسیل کانالهای یوتیوبی که مخاطبان زیادی دارند، آگاه هستند.
اگر تعداد مخاطبان قالتوجهی در یوتیوب بهدست آورید، احتمالاً مشاغل مختلف با شما تماس خواهند گرفت تا محصولات آنها را در ازای دریافت پول، تبلیغ کنید. درنظر داشته باشید به یکی از افراد وابسته به این برندها تبدیل شوید و محصولات مختلف را در ویدیوهای خود ارائه دهید.
این روش میتوان راهکاری عالی برای ایجاد درآمد اضافه از یوتیوب باشد اما هنگام انجام این کار باید مراقب باشید زیرا بینندگان بهخوبی از زمانیکه چیزی درحال تبلیغ است، اطلاع دارند.
فقط محصولاتی را تبلیغ کنید که برای مخاطب شما ارزشمند هستند.
۵. کسب درآمد از پخش زنده با سوپرچت
سوپرچت، راهکاری محبوب برای کسب درآمد از یوتیوب است. این ویژگی به مخاطبان شما اجازه میدهد با پرداخت مبلغی، پیامهای خود را بین سایر پیامها برجسته یا درمواد خاص به بالای بخش نظرات سنجاق کنند. بدینترتیب وقتی در یوتیوب بهطور زنده برنامه اجرا کنید امکان کسب درآمد ازطریق سوپرچت دردسترس شما خواهد بود.
نرخ درآمدزایی یوتیوب برای سوپرچت از یک تا ۵۰۰ دلار متغیر است و این شرکت ۳۰ درصد از درآمد آن را بهخود و ۷۰ درصد باقیمانده را به سازندهی محتوا اختصاص میدهد.
۶. اینفلوئنسر یوتیوب شوید
با افزایش اینفلوئنسر مارکتینگ، فرصت بزرگی برای شما بهعنوان سازندهی محتوا وجود دارد. براساس اعلام برندان گاهان، کارشناس بازاریابی یوتیوب، تولیدکنندگان محتوا باید با درنظر گرفتن تعداد بازدیدهایی که معمولاً ویدیوهایشان دریافت میکند و ضرب آن در ۱۵ سنت برای هر بازدید، هزینهی ثابتی را تعیین کنند.
آژانس بازاریابی دیجیتالی WebFX ارقام زیر را برای میزان درآمد اینفلوئنسرهای یوتیوب ارائه داده است:
- هر ویدیو کانالهای دارای یک میلیون مشترک حدود ۲۰ هزار دلار
- هر ویدیو کانالهای دارای ۱۰۰ هزار مشترک حدود دو هزار دلار
- هر ویدیو کانالهای دارای ۱۰ هزار مشترک حدود ۲۰۰ دلار
کلید کسب درآمد با این روش، همکاری با برندهایی است که محصولات آنها برای مخاطبان شما ارزشمند باشند.
۷. بینندگان را به خرید محصولات خودتان هدایت کنید
تبلیغ محصولات اختصاصی شما، یکی از ایدههای بسیار خوب برای درآمدزایی از کانال یوتیوب است. شما میتوانید در ویدیوها و توضیحات آنها، تبلیغات محصولات خود را ارائه دهید. این روش راهکاری عالی برای ایجاد و هدایت ترافیک بیشتر به وبسایت شما است.
اگر قبلاً فروشگاه خود را راهاندازی نکردهاید، امکان استفاده از پلتفرمهای فروشگاهساز مثل شاپیفای دردسترس شما است. با ایجاد فروشگاه آنلاین، میتوانید محصولاتی که در ویدیوهای یوتیوب تبلیغ میکنید را بهفروش برسانید.