نرگسی اسفناج / این غذای لذیذ را حتماً تهیه و از خوردن آن لذت ببرید
نرگسی اسفناج یک غذای بسیار خوشمزه است که معمولاً در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل استفاده از ادویه های معطر در آن دارای بو و طعم بی نظیر و لذیذی است. اگر می خواهید به طور کامل با این غذای خوشمزه آشنا شوید این مطلب از کارمادیو را تا پایان مطالعه کنید.
نرگسی اسفناج چگونه غذایی است؟!
این غذا یک غذای ایرانی خاص است که معمولا با اسفناج و تخم مرغ و پیاز تهیه می شود و به دلیل استفاده از ادویه هایی مانند فلفل و زردچوبه یه غذای بسیار خوش عطر است. گاهی نیست به این غذا تره فرنگی اضافه می شود.
نرگسی اسفناج یک غذای شمالی اصیل و ایرانی میباشد و علت نام آن وجود گل نرگس در این غذا نیست بلکه به دلیل رنگ سفید و زرد آن است که به گل نرگس شباهت زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج و مراحل تهیه
جهت تهیه نرگسی اسفناج برای یک نفر مواد زیر لازم است.
- یک عدد تخم مرغ
- چهار حبه سیر خرد شده
- یک پیاز قرمز کوچک خلال
- یک دوم فنجان اسفناج خرد شده
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه
- یک هشتم قاشق چای خوری نمک
جهت تهیه نرگسی اسفناج مراحل زیر به کار گرفته
- در یک تابع متوسط روغن زیتون را گرم کنید سپس پیاز و سیر را در آن ریخته و تفت دهید تا شفاف شوند
- در مرحله بعد اسفناج را اضافه کرده و تفتهای تا پخته شود.
- در مرحله پایانی تخم مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا پخته شود به گونهای که زرده آن نرم باشد.
نکات مهم در تهیه نرگسی اسفناج
- ابتدا اسفناج ها را کاملاً تمیز کنید و اگر دارای برگ های بزرگ هستند آنها را به تکه های کوچک تری تقسیم کنید.
- می توانید جهت جلوگیری از سوختن پیاز،ابتدا اسفناج ها را با مقداری روغن زیتون تفت دهید سپس سیر و پیاز را تفت داده و به آنها اضافه کنید و بعد تخم مرغ را
- نرگسی اسفناج دارای مواد مغذی بسیاری است که به عنوان یک غذای سالم می توانید آن را در وعده های مختلف روزانه استفاده کنید.
ترکیب نرگسی اسفناج و با دیگر غذاها
نرگسی اسفناج را میتوانید با غذاهای مختلفی از جمله موارد زیر نیز ترکیب و میل کنید
نرگسی اسفناج با گوشت چرخ کرده
تهیه نرگسی اسفناج با گوشت چرخ کرده از دیگر روش های ترکیب این غذای خوشمزه با دیگر موادها مقوی غذایی است می توانید آن را با نان و یا برنج سرد کنید.
نرگسی اسفناج با قره قروت
جهت تهیه نرگسی اسفناج با قره قروت به مخلوط تهیه شده در نرگسی اسفناج قره قروت یا آبغوره اضافه می کنیم یعنی پس از تفت دادن سیر و پیاز و اسفناج یکی از دو ماده ذکر شده را نیز اضافه می کنیم.
نرگسی اسفناج با رب انار
اگر میخواهید نرگسی اسفناج شما بسیار خوشمزه و لذیذ شود میتوانید به آن رب انار نیز اضافه کنید و به عنوان یک غذای کامل مورد استفاده قرار دهید
ارزش غذایی نرگسی اسفناج
- ۱۷ گرم کربوهیدرات و ۹ گرم پروتئین
- ۱۹ گرم چربی و ۳ گرم چربی اشباع شده
- ۱۶۴ میلی گرم کلسترول و ۳۹۶ میلی گرم سدیم
- ۵۲۱ میلیگرم پتاسیم و ۳ گرم فیبر
- ۵ گرم شکر ۲۵ میلیگرم ویتامین سی
- ۱۱۶ میلیگرم کلسیم و ۳ میلی گرم آهن.
جمعبندی
در این مقاله ابتدا به معرفی غذای لذیذ نرگسی اسفناج پرداختیم سپس مواد غذایی لازم جهت تهیه آن را ذکر نمودیم و در پایان نیز طرز تهیه و ارزش غذایی این خوراکی خوشمزه را بیان کردیم در پایان شما توصیه می کنیم جهت آشنایی با یکی از بهترین و لذیذترین صبحانه ها مقاله اوتمیل یک صبحانه بینظیر و دارای خواص بی شمار (معرفی اوتمیل و طرز تهیه آن) را مطالعه کنید.