آشپزی
-
طرز تهیه حلوا عربی کشدار (حلوای عراقی) – خوشمزه و بی نظیر
این حلوای عربی خوشمزه که به کشور عربستان تعلق دارد، به خاطر بافت و طعم متفاوتش که حالت کش دار…
بیشتر بخوانید » -
بهترین روش دم کردن زعفران با آب جوش و یخ / معرفی 5 روش
زعفران ماده گیاهی بسیار خوشمزه و خوش رنگی است که فاده از آن در غذاها باعث خوشمزه تر شدن و…
بیشتر بخوانید » -
10 نکته ساده و طلایی که در خوشمزه تر شدن انواع خورشت ها باید بدانید!
شما در پخت خورشت ها به مهارت ها و ترفندهای بسیاری نیاز دارید تا بتوانید خورشتی با طعم لذیذ داشته…
بیشتر بخوانید » -
10 نکته ساده و طلایی برای لعاب دادن قورمه سبزی / غلیظ شدن
قورمه سبزی از غذا های بسیار لذیذ و محبوب ایرانی است که کمتر کسی پیدا می شود که طعم این…
بیشتر بخوانید » -
علت ترک خوردن کیک چیست؟ ۴ راه کار جلوگیری از ترک خوردن کیک
“ترک خوردن کیک” باعث می شود ظاهر کیک تغییر کند و برای جلوگیری از ترک خورن کیک روش های ارائه…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه آش کلم قمری، یک آش سنتی با طعمی خاص و بی نظیر
آش کلم قمری یکی از محبوب ترین آش های خوشمزه و پرطرفدار تبریز است. طعم و عطر این آش فوقالعاده…
بیشتر بخوانید » -
15 راز طلایی برای خوشمزه و قرمز تر شدن ماکارونی که نمی دانستید!
همه شما میدانید که رنگ قرمز ماکارونی موجب خوشمزه تر شدن ماکارونی می شود البته باید دقت کنید رشته های…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه سرکه انگور سفید درجه یک به روش خانگی و سنتی
به گزارش کارمادیو، سرکه انگور سفید، یکی از سرکههای پرطرفدار و پرکاربردی است که از آن استفادههای زیادی میشود. سرکه…
بیشتر بخوانید » -
چرا لپه دیر می پزد؟ ۵ ترفند پخت لپه سفت و دیر پز
در یک مهمانی اگر انتخاب شما خورشت لپه باشد باید به زودپز بودن نخود لپه و گوشت خود توجه کنید.…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با نکات کلیدی و طعم بی نظیر
یکی از کیک های بسیار خوشمزه و محبوب است که طرفداران زیادی دارد. کیک خیس شکلاتی بافتی بسیار نرم و منسجمی…
بیشتر بخوانید »