آشپزی
طرز تهیه مانکی برد یا (نان میمون) در منزل
به گزارش کارمادیو، نان میمون یکی از آن رسپی هایی است که راحت و بی دردسر، اما بسیار خوشمزه است. به علاوه کمتر کسی پیدا میشود که از طعم این نان خوشش نیاید و شما فقط با پنج ماده، میتوانید آن را تهیه و نوش جان کنید.
مانکی برد یا نان میمون را میتوانید به عنوان یک صبحانه یا خوراکی ویژه در هنگام بازدید مهمان در نظر بگیرید. به نوعی مانند دونات برای صبحانه است. همه ما می دانیم که این یک وعده غذایی متعادل نیست، اما آن را به عنوان غذای صبحانه نیز می پذیریم. ساختنش سرگرم کننده است و خوردن آن آسان! در عین حال بسیار بسیار خوشمزه!
مواد تشکیل دهنده
- کنسرو بیسکویت
- شکر سفید دانه ریز
- دارچین
- کره
- شکر قهوهای
نکات کمک کننده
- “کنسرو بیسکویت ترکیب آرد غنی شده یا سفید شده، آب، بکینگ پودر و روغن سویا است.
- میتوانید ادویهها یا مواد دیگری را به آن اضافه کنید تا طعم آن کمی تغییر کند. به عنوان مثال، می توانید نیمی از دارچین را با ادویه کیک کدو حلوایی جایگزین کنید.
- یا یک سیب را که پوست کنده شده و به قطعات کوچک خرد کرده و به مواد خود اضافه کنید تا یک ترکیب سیب کاراملی ایجاد کنید.
طرز تهیه نان میمون
- با باز کردن قوطی های بیسکویت شروع کنید و هر یک از بیسکویت ها را به چهار قسمت برش دهید.
- در یک کیسه زیپلاک به اندازه گالن یا کاسه همزن بزرگ، شکر سفید گرانول و دارچین را با هم مخلوط کنید. تکه های بیسکویت را بریزید تا در مخلوط شکر دارچینی آغشته شوند.
- در یک تابه متوسط، کره و شکر قهوه ای را روی حرارت متوسط آب کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شده و خوب با هم ترکیب شوند.
- تکه های بیسکویت را به یک تابه چرب شده اضافه کنید. سپس مخلوط کره ذوب شده را روی تمام قطعات بریزید. باید بین ترک ها نشت کند و همه چیز را بپوشاند.
- قالب باندت را روی یک ورقه پخت قرار دهید تا در حین پخت چکه کند. و در دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) به مدت 40 دقیقه بپزید. اجازه دهید 15 دقیقه در تابه خنک شود و سپس یک بشقاب بزرگ را روی آن قرار دهید و سپس آن را برعکس کنید تا از ظرف خارج شود.
سوالات متداول
چرا به آن نان میمون می گویند؟
این دستور غذا از این واقعیت گرفته شده است که می توانید تکه ها را با دستان خود جدا کنید و مانند میمون ها بخورید.
مانکی برد را کجا ذخیره نگهداری کنیم؟
پس از پختن، نان میمون مانند بسیاری از شیرینی ها است که می توانید آن را در یک ظرف دربسته (دربسته از هوا) روی پیشخوان آشپزخانه خود نگهداری کنید یا در یخچال بگذارید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند.
امیدواریم از این دستور پخت در کارمادیو لذت برده باشید.