روش تهیه سریع پاستا پیاز کاراملی
تنها چیزی که برای پاستا پیاز کاراملی به عنوان شام فوق العاده خوشمزه نیاز دارید یک کیسه پیاز، دو حبه سیر، مقداری پاستا خشک و پنیر است. کارامل کردن پیازهای خلال شده در کمی کره و روغن زیتون آنها را شیرین و خوش طعم و تقریباً لذیذ می کند. آب ماکارونی و پارمزان کار مضاعف را انجام می دهند و در حین تشکیل سس خامه ای، نمک و عمق آن را اضافه می کنند.
مواد تشکیل دهنده پاستا پیاز کاراملی
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- حدود 3 عدد بزرگ نازک برش داده شده
- 2 حبه سیر، نازک ورقه شده
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده (اختیاری)
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 350 گرم ماکارونی
- پارمزان ریز رنده شده وحدود 1 فنجان
- ½ فنجان جعفری، ریز خرد شده (اختیاری)
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده
مراحل آماده سازی پاستا پیاز کاراملی
در ادامه مراحل پخت پاستا پیاز کاراملی را به طور کامل و با جزئیات برای شما فراهم کردیم.
مرحله اول پخت پاستا پیاز کاراملی
روغن و کره را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی متوسط گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 30 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا کاملا نرم و طلایی شود. (قبل از خشک شدن و چروک شدن پیازها را متوقف کنید.) فلفل قرمز (در صورت استفاده) و 1 1/2 قاشق چایخوری اضافه کنید. نمک قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم
در همین حین پاستا را در یک قابلمه بزرگ با آب نمک در حال جوش بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا آل دنته شود. 1 1/2 فنجان مایع پخت ماکارونی را رزرو کنید.
مرحله سوم
پاستا و 1 فنجان آب ماکارونی را به مخلوط پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک مشت کوچک پنیر اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. این کار را با باقی مانده پنیر تکرار کنید و در صورت نیاز مایع پخت ماکارونی بیشتری اضافه کنید تا سس براقی ایجاد شود که روی پاستا را بپوشاند. جعفری را هم زده و اضافه کنید.
مرحله چهارم پخت پاستا پیاز کاراملی
پاستا را بین کاسه ها تقسیم کنید. روی آن را با پارمزان، جعفری و چند عدد فلفل تزئین کنید.
امیدواریم از این رسپی منتشر شده در کارمادیو لذت برده باشید.