آشپزی

روش تهیه آسان چیز کیک هلو در منزل

به گزارش کارمادیو، چیز کیک هلو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک هلو در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم چیز کیک هلو
بیسکوییت بتی پور ۲ بسته
کره ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر ویلی یا ماسکارپونه ۱۵۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
هلو ۴ عدد
ژله هلو ۲ بسته

طرز تهیه چیز کیک هلو

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک هلو خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت پتی بور را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا پودر شود، سپس به همراه کره ذوب شده درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله دوم تهیه چیزکیک هلو

حالا درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی پوشانده و مواد کراست را درون آن می ریزیم، سپس به خوبی فشرده می کنیم تا منسجم شود. در ادامه قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا لایه کراست سفت شود.

مرحله سوم

روش تهیه آسان چیزکیک هلو در منزلدر ادامه خامه صبحانه را به همراه پودر قند درون یک کاسه جداگانه ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا کمی فرم بگیرد، سپس پنیر ویلی را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که خامه صبحانه و پنیر یکدست شد، خامه قنادی را اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه اجازه می دهیم مخلوط فیلینگ پنیری به دمای محیط برسد، سپس پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم تهیه چیزکیک هلو

زمانی که ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کرد، آنرا روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا شفاف شده، سپس اجازه می دهیم سرد شود. حالا ژلاتین را به کاسه حاوی فیلینگ پنیری اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله پوست هلوها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا مایه فیلینگ پنیری را درون قالب ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم.

مرحله هفتم تهیه چیزکیک هلو

در ادامه روی فیلینگ پنیری را به دلخواه با اسلایس های هلو تزیین کرده و قالب را به مدت دو ساعت در روی یخچال قرار می دهیم تا لایه پنیری سفت شود. پس از گذشت این زمان ژله هلو را با آب جوش مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

زمانی که ذرات ژله کاملا حل شدند، اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود، سپس درون قالب روی لایه پنیری می ریزیم و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد. نوش جان.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا