طرز تهیه پنکیک خانگی در 9 مرحله
در این مقاله از کارمادیو، طرز تهیه پنکیک را به شما آموزش دادیم. پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه میشود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و در کشورهای مختلف با روش های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می شود.
البته نوعی پنکیک هم وجود دارد که به عنوان پیش غذا سرو می شود و معمولا با گوشت یا مرغ تهیه می شود. در این روش طرز تهیه پنکیک به روش انگلیسی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که معمولا به همراه عسل، خامه و یا میوه های تازه فصل سرو می شود، برای مشاهده آموزش «طرز تهیه پنکیک خانگی» ادامه مقاله را در کارمادیو بخوانید.
برای طرز تهیه پنکیک، تخممرغها را با شکر و وانیل مخلوط کنید. سپس روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک الک شده را به ترکیب اضافه کرده و خمیر یکدستی درست کنید. خمیر را با شیر یا آب به غلظت مناسب برسانید. در تابهای با حرارت ملایم و کمی روغن، خمیر را ریخته و هر دو طرف آن را طلایی کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه پنکیک خانگی در 9 مرحله
مواد لازم | مقدار برای ۸ پنکیک |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ پیمانه سرخالی |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک | مقدار کمی |
مراحل طرز تهیه پنکیک
مرحله ۱: آمادهسازی مایه تخممرغ
برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله ۲: افزودن وانیل و روغن
یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله ۳: همزدن و ترکیب مواد
حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر (جایگزین های بکینگ پودر) و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.
مرحله ۴: اضافه کردن آرد و مخلوط کردن
در این مرحله از دستور طرز تهیه پنکیک مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم مواد را مخلوط می کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.
مرحله ۵: استفاده از شیر یا آب
در طرز تهیه پنکیک در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.
مرحله ۶: پختن پنکیک
سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ).
مرحله ۷: نکات پخت پنکیک
پس از اینکه یک سمت پنکیک به رنگ دلخواه رسید و حبابهای ریزی روی سطح آن تشکیل شد، به آرامی با استفاده از یک کفگیر، آنرا برگردانید. اطمینان حاصل کنید که سمت دیگر پنکیک نیز به خوبی و یکنواخت طلایی و پخته شود. این کار را با دقت انجام دهید تا پنکیک شکل زیبای خود را حفظ کند.
مرحله ۸: آمادهسازی تمام پنکیکها
پس از پخت اولین پنکیک، فرآیند را برای باقی مایه تکرار کنید. هر بار مقدار کافی از مایه را در تابه ریخته و اجازه دهید تا کف آن به رنگ طلایی درآید سپس آن را برگردانید. تمامی پنکیکها را با همین روش پخته و آماده کنید.
مرحله ۹ : تزیین و سرو
پس از پخت تمام پنکیکها، زمان آن رسیده است که آنها را با تزئینات دلخواه سرو کنید. میتوانید از انواع میوههای تازه فصل مانند توتفرنگی، موز، و آناناس استفاده کنید یا پنکیکها را با عسل، انواع مربا، نوتلا و کره برای صبحانهای لذیذ و دلچسب تزئین نمایید.
استفاده از شیر یا آب
سر آشپزهای معروف همگی توصیه می کنند برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید زیرا شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به پن کیک شما می دهید باعث می شود پن کیک شما بافتی نرم داشته باشد و همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آنرا بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.
پنکیک با کره
برای لذیذتر شدن طعم پنکیک می توانید مقداری کره هم به مایه آن اضافه کنید، البته به دلیل اینکه شما می توانید پس از پایان پخت پنکیک ها کره را اضافه کنید می توانید پنکیک خود را بدون کره تهیه کنید، زیرا برخی افراد پنکیک را با کره دوست ندارند.
طرز تهیه پنکیک پفکی
در صورتی که تمایل دارید پنکیک های شما تخت نباشند و حالت پفکی مانند کیک داشته باشند می توانید نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر به مایه پنکیک اضافه کنید. نکته دیگر اینکه برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود نباید آنرا بیش از حد مخلوط کنید.
پس از اینکه بکینگ پودر را به مایه پنکیک اضافه کردیم، باید سعی کنیم از هم زدن بیهوده مایه پنکیک خودداری کنیم، چون خاصیت بکینگ پودر از بین می رود. پس از اینکه شیر یا آب را به مواد اضافه کردیم باید فقط در حدی مواد را مخلوط کنیم که با هم یکدست شوند.
با پنکیک چی بخوریم؟
یک از سوالاتی که ممکن است ذهن شما را درگیر کرده باشد این است که با پنکیک چی بخوریم؟ پنکیک صبحانه به دلیل اینکه طعمی شیرین دارد، معمولا به همراه انواع مربا، خامه صبحانه، میوه های تازه، شکلات صبحانه، نوتلا و .. سرو می شود.
نوع دیگری پنکیک وجود دارد که به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا حتی غذای کامل سرو می شود که طعمی مانند نان دارد و به همین دلیل می توانیم آنرا به همراه مواد غذایی متنوعی مانند گوشت چرخ کرده، مرغ، سوسیس، کالباس و .. سرو کنیم. برای خواندن رسپیهای بیشتر، کارمادیو را دنبال کنید.