آشپزی

طرز تهیه تاس کباب تبریزی در 9 مرحله آسان

در این مقاله از کارمادیو، به سراغ طرز تهیه تاس کباب رفته‌ایم که یکی از انواع غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متنوعی طبخ می شود. در دستور طرز تهیه تاس کباب، می‌توانید با گوشت‌های سفید مثل گوشت مرغ نیز تهیه کنید که با نام تاس کباب مرغ شناخته می شود، برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه تاس کباب

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت خورشتی یا چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه تاس کباب در 9 مرحله

طرز تهیه تاس کباب در 9 مرحله

مرحله اول

برای طرز تهیه تاس کباب تبریزی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط پیازها را نصف می کنیم و با چاقو نگینی خرد می کنیم.سپس تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله از طرز تهیه تاس کباب تبریزی، بعد پیازها را داخل تابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا سبک شود و گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز می افزاییم و به طور مداوم مخلوط گوشت و پیاز را تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند. می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی نیز استفاده کنید.

مرحله سوم

در مرحله سوم طرز تهیه تاس کباب پس از تفت دادن گوشت و پیاز ۲ لیوان آب به آن می‌افزاییم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان گوشت مغز پخت شود.

مرحله چهارم

(گوشت زمانی که کاملا پخته شده باشد حجم آب آن نیز تبخیر شده است و آب بسیار کمی باقیمانده است) بعد از اینکه از پخت گوشت اطمینان پیدا کردیم در شیرجوش یا تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در مرحله پنجم طرز تهیه تاس کباب، رب گوجه فرنگی را در تابه تفت می دهیم تا رنگ روغن قرمز شود و همین طور رنگ رب گوجه فرنگی نیز تیره تر شود و بعد به گوشت اضافه می کنیم.سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه برش می زنیم و روی گوشت منظم می چینیم

مرحله ششم

بعد هویج را نیز خوب می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و روی سیب زمینی ها قرار می دهیم و کمی فلفل سیاه،زردچوبه،نمک روی مواد می ریزیم و نصف لیوان آب جوش روی تاس کباب می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله از طرز تهیه تاس کباب، اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل تابه به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا پخته شوند. حدودا ۱۵ مانده به مرحله آخر پخت تاس کباب گوجه فرنگی ها را می شوییم و دایره دایره خرد می کنیم و روی مواد قرار می دهیم تا بخار پز و پخته شوند.

مرحله هشتم

سپس تاس کباب پخته شده را می توانید همراه با کمی آب از روی حرارت بر داریم تا آب آن را نیز نوش جان کنید و یا اگر تمایل دارید کم آب و غلیظ باشد صبر می کنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود، سپس تاس کباب را سرو می کنیم.

مرحله نهم

اما توصیه ما به شما برای طرز تهیه تاس کباب تبریزی این است که حتما تاس کباب را با کمی آب سرو کنید زیرا با این روش تاس کباب بسیار لذیذ و خوش طعم است. در پایان پس از اینکه تاس کباب آماده شد، انرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و با برنج یا نان سرو می کنیم.

طرز تهیه تاس کباب با مرغ

برای درست کردن تاس کباب با گوشت مرغ کافیست گوشت قرمز را از مواد لازم حذف کرده و به جای آن از گوشت مرغ استفاده کنید. گوشت مرغ را به دو صورت تکه ای و چرخ کرده ( کوفته قلقلی ) می توانید در تاس کباب استفاده کنید.

ترفندهایی برای خوشمزه‌تر شدن تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

  • در هر مرحله از پخت تاس کباب بهتر است مقدار کمی ادویه‌ها را روی مواد بریزید تا خوب مزه‌دار شوند.
  • تاس کباب را به‌همراه نان تازه، سبزی‌خوردن، ترشی یا ماست سرو کنید.
  • در تاس کباب گوشتی بهتر است ابتدا گوشت و پیازها را به مدت یک ساعت با یکدیگر بپزید سپس باقی مواد را به آن اضافه کنید.
  • طعم تاس کباب کاملا به ذائقه شماست. می‌توانید آن را ترش، ملس یا شیرین درست کنید.
  • گوشت فیله گوساله برای طبخ این غذا بهترین گزینه است.
  • اضافه کردن سیر تازه یا پودر سیر عطر غذای شما را دو چندان می‌کند؛ اما کاملا سلیقه‌ای است.
  • این غذا سرشار از پروتئین گیاهی و حیوانی است و برای وعده‌های بعد از تمرین باشگاه بسیار مناسب است.

جمع بندی

تاس کباب یک غذای اصیل ایرانی است که در میان مردم ترکیه و ارمنستان نیز محبوبیت بالایی دارد. این غذا در اصل با گوشت گوساله تهیه می‌شود؛ اما شما می‌توانید بنا به سلیقه و ذائقه‌تان آن را با مرغ، گوشت شتر، بوقلمون یا حتی کاملا گیاهی درست کنید که در این مقاله منتشر شده در وبسایت کارمادیو، طرز تهیه تاس کباب را به شما آموزش دادیم.

برای طرز تهیه تاس کباب رژیمی باید پیاز و گوشت را در قابلمه بگذارید تا بپزد سپس سیب زمینی، گوجه فرنگی و مقداری ادویه به آن اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

حدود ۱۰۰ گرم تاس کباب با گوشت گوسفند، ۱۵۱ کالری دارد. این غذا به خاطر پروتئین بالا برای وعده‌های رژیمی گزینه مناسبی است. نوش جان!

 

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

منبع
chishi

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا