آشپزی

بهترین روش پخت لبو قرمز برای شب یلدا در خانه

در شب یلدا خوراکی‌ های بسیار خوشمزه و رنگارنگی برای سفره این شب پخته می‌ شود که یکی از این خوراکی‌ های سنتی این شب لبو است و دارای طعمی شیرین و رنگی نارنجی و بسیار زیبا می‌ باشد که سفره شما را زیبا تر می‌ کند. بنابراین در این مقاله از کارمادیو قصد داریم روش تهیه این خوراکی خوشمزه برای شب یلدا را به شما آموزش دهیم.

بهترین روش پخت لبو در شب یلدا

برای شب یلدا می‌ توان لبو را به روش‌ های مختلف زیر تهیه کرد:

روش اول پخت لبو

  • برای پخت لبو به این روش ابتدا لبوها را خوب شسته ولی پوست نکنید سپس در داخل یک قابلمه بزرگ قرار داده و به اندازه‌ای که آبروی آنها را بگیرد به آن آب اضافه کنید.
  • در مرحله بعد شکر یا نبات به آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
  • سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید را تا لبوها به مدت ۱-۲ ساعت بپزند.
  • سپس آب لبو را هر چند دقیقه یک بار به هم بزنید تا ته نگیرد و پس از پخت لبوها را از قابلمه جدا کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
  • در مرحله آخر پوست لبوها را گرفته و آنها را به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خرد نمایید و آنها را در یک ظرف شیشه‌ای و شیک سر سفره بگذارید.

روش دوم پخت لبو برای شب یلدا

  • در این روش می‌ توانید لبوها را پس از شستن در داخل یک سینی فر قرار داده و روی آنها کمی روغن زیتون یا کره بمالید.
  • سپس سینی فر را به مدت یک ساعت در فر با ‌دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا لبوها بپزد و پس از پخت آنها را از فر جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • پس از خنک شدن لب ها پوست آنها را جدا کرده و به صورت حلقی مکعبی خورد نموده و سر سفره بگذارید.

فوت و فن پخت لبو

فوت و فن پخت لبو

  • بهتر است برای پخت لبو از لبوهای سفت و کوچک استفاده کنید و اگر از لبوهای بزرگ استفاده می‌ کنید آنها را به چند قسمت تقسیم نمایید تا زودتر بپزد.
  • برای شیرین کردن لبو می‌ توانید شکر یا نبات استفاده کرد و میزان شیرینی آنها با توجه به ذائقه خود و خانواده‌تان تنظیم کنید.
  • جهت زیباتر شدن رنگ لبو ها می‌ توانید به آب آنها کمی آبلیمو یا سرکه اضافه کنید.

تزیین لبو

لبوی پخته به عنوان یک خوراکی خوشمزه و خوش رنگ را می‌ توانید به عنوان یک میان وعده یا دسر در شب یلدا مصرف کنید و جهت تزیین لبو می توانید از روش‌ های زیر بهره‌مند شوید

  • لوای پخته شده را به صورت حلقه‌ای یا مکعبی خورد و آنها را در یک ظرف طبق استعداد هنری خود بچینید.
  • روی لبوها کمی آب لیمو یا خامه بریزید و برای تزیین بیشتر و بهتر می‌ تواند از خلال پسته، خلال بادام، گل محمدی یا پودر نارگیل استفاده کنید.

لبو چگونه خوراکی است؟

لبو در واقع همان ریشه گیاه چغندر می‌ باشد که به دلیل داشتن مواد معدنی ویتامین‌ ها و آنتی اکسیدان‌ های مختلف یکی از خوراکی‌ هایی با خواص بسیار شناخته می‌ شوند و دارای طبع معتدل می‌ باشد و از جمله خواص آن می‌ توان برطرف کرد سیاهی دور چشم، برطرف کردن خط‌ های تیره دور گردن، رفع درد، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، افزایش سطح انرژی، تنظیم کننده قند و…. اشاره کرد و از دیگر مواد مغذی لبو می‌توان به مس و نزیوم فسفر ویتامین ب ۶ و تیامین اشاره کرد.

کلام آخر

در این مطلب از کارمادیو ابتدا به معرفی میوه لبو و خواص آن پرداختیم. سپس روش‌ های تهیه و پخت آن برای شب یلدا و بعد نکات مربوط به پخت آن را برای شما ذکر کردیم. حال می‌ توانید مقاله طرز تهیه ۴مدل ژله برای شب یلدا را نیز مطالعه کنید تا بتوانید در شب یلدا سفره خود را با این خوراکی‌ های خوشمزه تزیین کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا