آشپزی
-
طرز تهیه آبگوشت مجلسی، خوشمزه و رستورانی برای ۴ نفر + فوت و فن
آبگوشت از غذا های بسیار دیرینه و دلچسبی در میان غذا های ایرانی است. البته که این غذا از غذا…
بیشتر بخوانید » -
8 خواص شگفت انگیز درمانی سرکه خرما + طرز تهیه
سرکه ها انواع مختلفی دارند که از معروفترین آنها می توان سرکه بالزامیک، سرکه انگور و سرکه سیب را نام…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه ترشی انبه بندری + نکات و ترفند های طلایی
ترشی ها از چاشنی های پر طرفدار در بین ما ایرانی هاست. خیلی از ما با وجود چاشنی هایی همچون…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه فرنی برای نوزاد شش ماهه به بالا / خوشمزه و مقوی
وقتی از طرز تهیه انواع فرنی صحبت می کنیم به یاد روزهای کودکی مان می افتیم که دسرها ساده و…
بیشتر بخوانید » -
معرفی 6 غذای دانشجویی سریع و ارزان + دستور پخت
معمولا دانشجویان به دلیل داشتن وقت کم و هزینه های زیاد، نیاز به غذا هایی دارند که سریع آماده شوند،…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه آش دوغ ساده با برنج / خوشمزه و مجلسی
آش دوغ از غذا های سنتی و محلی ایران است. این آش در مناطق مختلف مانند اردبیل، کردستان، همدان و…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه حلوا عربی کشدار (حلوای عراقی) – خوشمزه و بی نظیر
این حلوای عربی خوشمزه که به کشور عربستان تعلق دارد، به خاطر بافت و طعم متفاوتش که حالت کش دار…
بیشتر بخوانید » -
بهترین روش دم کردن زعفران با آب جوش و یخ / معرفی 5 روش
زعفران ماده گیاهی بسیار خوشمزه و خوش رنگی است که فاده از آن در غذاها باعث خوشمزه تر شدن و…
بیشتر بخوانید » -
10 نکته ساده و طلایی که در خوشمزه تر شدن انواع خورشت ها باید بدانید!
شما در پخت خورشت ها به مهارت ها و ترفندهای بسیاری نیاز دارید تا بتوانید خورشتی با طعم لذیذ داشته…
بیشتر بخوانید » -
10 نکته ساده و طلایی برای لعاب دادن قورمه سبزی / غلیظ شدن
قورمه سبزی از غذا های بسیار لذیذ و محبوب ایرانی است که کمتر کسی پیدا می شود که طعم این…
بیشتر بخوانید »