آشپزی
-
طرز تهیه مربای آلبالوی خانگی + نکات طلایی
مربای آلبالو یکی از پرطرفدارترین مرباها در ایران است که بسیار خوشرنگ و خوشمزه است و در وعده صبحانه سرو…
بیشتر بخوانید » -
بهترین روش های تهیه سالاد جوانه گندم + خواص
سالاد ها در رژیم غذایی همه افراد بسیار مفید هستند چرا که از سالم ترین مواد درست می شوند و…
بیشتر بخوانید » -
پاک کردن کله پاچه با آب جوش، آتش، آهک، جوش شیرین و قرص
پاک کردن کله پاچه یکی از کارهای پرچالش برای بسیاری از خانمها در خانه است بنابراین در این مطلب از…
بیشتر بخوانید » -
در خانه بستنی زمستانی درست کنید (طرز تهیه + نکات مهم)
یکی از نوستالژیک ترین دسر ها، بستنی زمستانی ست که هم بزرگسالان و هم کودکان عاشق آن هستند. این بستنی…
بیشتر بخوانید » -
نحوه خشک كردن ميوه در ميوه خشک كن، آفتاب و فر
میوه های خشک به علت اینکه آب کمتری دارند، طعم بهتر، شیرینی بیشتر و ماندگاری بالایی دارند. همچنین میوه های…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه کیک موزی ساده و خوشمزه با پف زیاد (اسفنجی) و کره ای
اگر میوه مورد علاقه شما موز است مطمئنا طرز تهيه کیک موزی برایتان جذاب خواهد بود. موز میوه ای مقوی…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه انواع سالاد ایتالیایی و ایرانی مجلسی و خوشمزه
سالاد یک خوراکی ضروری در سفره های ما ایرانی ها است و با کمک آن تنوع را به سفره های…
بیشتر بخوانید » -
طرز تهیه موچی (شیرینی ژاپنی) در خانه با ساده ترین روش
شاید شما هم اسم موچی را شنیده باشید. موچی یک دسر فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار است که تاریخچه…
بیشتر بخوانید » -
تفاوت کره و مارگارین در چیست؟ کدام بهتر است؟
کره و مارگارین از نظر بافت و رنگ مشابه هستند و حتی به روش های یکسانی استفاده می شوند ولی…
بیشتر بخوانید » -
همه چیز درباره خوردن پای مرغ / فواید و مضرات
اگرچه پای مرغ را بیشتر به عنوان یک محصول زائد دور می اندازند ولی در مکان های گوناگون در سراسر…
بیشتر بخوانید »