خواندنی

آمار مهاجرت ایرانی ها با لاتاری گرین کارت آمریکا چقدر است؟

در این مطلب می خواهیم راجب مهاجرت به آمریکا با لاتاری و آمار مهاجرت ایرانی ها با استفاده از لاتاری گرین کارت آمریکا را بررسی کنیم و در مورد آن بیشتر صحبت کنیم، پس تا پایان با ما همراه باشید.

لاتاری و مهاجرت ایرانیان

لاتاری تنوع نژادی آمریکا، هر ساله امکان شرکت میلیون ها نفر از سرتاسر دنیا را در این قرعه کشی فراهم می کند.

ثبت نام در این قرعه کشی پرطرفدار، به الزامات خاصی نیاز ندارد. هر فرد با داشتن حداقل دیپلم دوازده ساله دبیرستان و یک عکس استاندارد، می تواند در لاتاری آمریکا شرکت کرده و شانس خود را در مهاجرت به آمریکا با لاتاری امتحان کند.

ایرانی ها بدون هیچ محدودیت در تمام دوره های لاتاری امکان ثبت نام را داشته اند. فرم ثبت نام لاتاری از اوایل مهر ماه تا اوایل آبان ماه هر سال در سایت E-DV فعال می شود.

که برای نام نویسی در این قرعه کشی می توانند از سایت لاتاری استفاده کنند.

حدود شش ماه بعد از اتمام ثبت نام، یعنی اواسط اردیبهشت ماه، نتایج قرعه کشی در سایت E-DV قابل استعلام خواهند بود.

برندگان لاتاری آمریکا، به صورت رندوم و تصادفی انتخاب می شوند. بنابراین شانس، نقش اصلی در انتخاب برندگان لاتاری دارد.

افرادی که از طریق لاتاری به آمریکا مهاجرت می کنند، شانس اخذ گرین کارت آمریکا و در نهایت شهروندی ایالات متحده را خواهند داشت.

سال مالی برندگان لاتاری از اول اکتبر تا پایان سپتامبر تعریف می شود که در این بازه برندگان به سفارت های آمریکا دعوت می شوند و در صورت موفقیت در مصاحبه، ویزای آمریکا را دریافت کرده و در نهایت جزء افراد خوش شانسی خواهند بود که به آمریکا از طریق لاتاری مهاجرت کرده اند.

به طور مثال، سال مالی برندگان لاتاری 2023 از اول اکتبر 2022 شروع و تا 30 سپتامبر 2023 پایان می یابد.

روند صدور ویزا برای برندگان لاتاری آمریکا به چه صورت است؟

در این بخش، نحوه اعطای ویزا به برندگان لاتاری آمریکا را توضیح می دهیم.

در هر دوره لاتاری آمریکا، میلیون ها نفر از سرتاسر دنیا ثبت نام می کنند. از سوی دیگر، سهمیه ویزاهای لاتاری حدود 55 هزار ویزا در سال است.

تعداد برندگان در هر دوره «لاتاری تنوع نژادی»، حدودا 2 برابر تعداد ویزاهای موجود لاتاری است.

در واقع فقط نیمی از برندگان، شانس مهاجرت به آمریکا با لاتاری را خواهند داشت.

دلیل بیشتر بودن برندگان نسبت به سهمیه موجود برای ویزاهای لاتاری این است که برخی از این برندگان به دلیل اشتباهاتی که در فرم ثبت نام خود مرتکب شده اند، عدم موفقیت در جلسه مصاحبه سفارت و … واجد شرایط دریافت ویزای لاتاری آمریکا نخواهند بود و از صف متقاضیان اخذ ویزا کنار گذاشته می شوند.

بنابراین تعداد برندگان لاتاری همواره بیشتر از تعداد ویزاها در نظر گرفته می شود تا تمام سهمیه ویزاها به متقاضیان مهاجرت به آمریکا با لاتاری، تعلق گیرند.

به صورت کلی، اولویت بندی دعوت برندگان بر اساس «کیس نامبر» آن ها صورت می گیرد. هر برنده لاتاری، یک شماره مخصوص به خود در منطقه ای که برنده شده (آسیا، آفریقا، اروپا و …) دارد که به آن، شماره پرونده یا کیس نامبر می گویند.

اولویت کیس نامبر ها جهت دعوت به مصاحبه در جدول «ویزا بولتن» که هر ماه در سایت وزارت خارجه آمریکا منتشر می شود، اعلام می شوند.

ویزا بولتن جدولی است که در هر منطقه و در هر ماه، یک عدد را به عنوان حداکثر کیس نامبر مجاز اعلام می کند.

به این ترتیب، برندگانی که کیس نامبر آن ها کمتر از عدد اعلام شده در ویزا بولتن باشد، باید منتظر دریافت ایمیل دعوت به مصاحبه از سوی سفارت آمریکا باشند.

بر همین اساس، برندگانی که کیس نامبر پایین تری داشته باشند، زودتر به مصاحبه دعوت می شوند و شانس بهتری جهت مهاجرت از طریق لاتاری آمریکا دارند.

برندگان با کیس نامبرهای بالاتر، در صورت انتخاب سفارتی که مناسب با کیس نامبر و شرایط پرونده آن ها نباشد، شانس دعوت به مصاحبه خود را از بین می برند.

بنابراین با انجام اقدامات درست و به موقع، می توان این شانس ارزشمند مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری را حفظ کرد.

ثبت نام کنندگان لاتاری

تعداد ثبت نام کنندگان ایرانی در لاتاری آمریکا

آمار منتشر شده از تعداد ایرانیانی که در لاتاری آمریکا طی دوره های 2017 تا 2021 ثبت نام کرده اند (با احتساب زیرمجموعه ها یعنی همسر و فرزندان) را در جدول زیر مشاهده خواهیم کرد.

این آمار در سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا منتشر شده و تاکنون و در زمان انتشار این مقاله، جزییات تعداد ثبت نام کنندگان لاتاری به تفکیک کشورها برای دوره 2022 و 2023، اعلام نشده است.

درواقع هنوز مشخص نیست که چه تعداد از ایرانیان در دوره 2022 و 2023 قصد داشتند شانس خود را جهت مهاجرت به آمریکا با لاتاری محک بزنند.

با توجه به آمار شرکت کنندگان و برندگان لاتاری از ایران طی دوره های 2017 تا 2021، در هر سال شانس برنده شدن هر ایرانی در لاتاری آمریکا به طور حدودی محاسبه شده است:

دوره لاتاری کل ثبت نام کنندگان (نفر) کل برندگان (نفر) شانس هر دوره آمار تقریبی
2017 1,390,853 4,500 0/32 درصد از هر 312 نفر 1 برنده
2018 1,624,204 4,500 0/28 درصد از هر 357 نفر 1 برنده
2019 864,568 4,199 0/49 درصد از هر 204 نفر 1 برنده
2020 1,354,444 4,101 0/30 درصد از هر 333 نفر 1 برنده
2021 759,903 6,001 0/79 درصد از هر 127 نفر 1 برنده

و همچنین به طور میانگین شانس برنده شدن هر ایرانی در لاتاری آمریکا حدودا برابر است با:

از هر 227 نفر 1 برنده  یا  0.44 درصد

برای این که ببینیم چه تعداد ایرانی توانسته اند از شانس برنده شدن خود استفاده نمایند و ویزای آمریکا را دریافت کرده و با لاتاری به آمریکا مهاجرت کنند، در ادامه مقاله ایرانیان لاتاری با ما همراه شوید.

آمار برندگان لاتاری ایرانی در دوره 2013 تا 2022

در بخش قبل، با توجه به آمار منتشر شده در سایت وزارت امور خارجه آمریکا، شانس برنده شدن را بررسی کردیم.

اما در این بخش با توجه به جدیدترین آمار دسترس و منتشر شده، قصد داریم تا آمار برندگان ایرانی و آمار ویزاهای صادر شده برای آن ها را با هم مقایسه کنیم.

در واقع می خواهیم بدانیم که چه تعداد ایرانی توانسته اند از شانس خود در مهاجرت به آمریکا از طریق لاتاری استفاده کنند؟

به طور تقریبی، برندگان لاتاری از ایران در هر دوره بین 4500 تا 6 هزار نفر هستند. در دوره 2023 نیز برندگان ایرانی لاتاری آمریکا 5506 نفر بودند.

آمار برندگان لاتاری

آمار برندگان لاتاری که در دوره 2013 تا 2022 ویزای مهاجرتی آمریکا را دریافت کرده اند

همان طور که در بخش های قبلی توضیح دادیم، تمام برندگان لاتاری امکان اخذ ویزا را نخواهند داشت، زیرا تعداد برندگان هر دوره تقریبا 2 برابر تعداد ویزاهای موجود لاتاری جهت اعطا است.

بنابراین، نیمی از برندگان به دلایل مختلف مانند واجد شرایط نبودن، اتمام سال مالی و یا اتمام ویزاها، شانس خود جهت مهاجرت به آمریکا با لاتاری را از دست می دهند.

 به همین دلیل همواره توصیه می شود تا در مسیر رقابتی برندگان لاتاری برای اخذ ویزا، به درستی و با آگاهی گام برداشته شود.

با نگاهی به نمودار فوق، میبینیم که در لاتاری 2013 با آمار 3741 ویزای صادر شده برای ایرانیان، سهمیه ی کسب شده برای برندگان ایرانی لاتاری 2013، به سرانه ی 7 درصدی (حدود 3800 ویزا برای هر کشور) بسیار نزدیک شد.

جمع بندی

با بررسی آمار مهاجرت لاتاری ایرانیان به آمریکا دریافتیم که در واقع هر کشور فقط می تواند 7 درصد از کل ویزاهای موجود لاتاری را از آن خود کند.

با روی کار آمدن دولت ترامپ بین سال های 2017 تا 2021، ممنوعیت های سفر برای برخی مهاجران از جمله ایرانیان وضع شد که پیامد آن کاهش صدور ویزاهای لاتاری برای برندگان ایرانی بود.

در دوره 2020 تا 2021، بسیاری از برندگان لاتاری به دلیل محدودیت های COVID-19 از اخذ ویزا باز ماندند و از شانس مهاجرت به آمریکا از روش لاتاری محروم شدند.

در پایان، لازم است اشاره کنیم که برای بالا بردن شانس اخذ ویزای لاتاری، با توجه به موانعی که در مسیر برندگان ایرانی وجود دارد، باید در تمام مراحل از تکمیل فرم DS-260، انتخاب سفارت، تا جمع آوری مدارک و شرکت در مصاحبه با آگاهی از تمام شرایط گام برداشت.

در این گام یکی از مطمعن ترین موسسات مهاجرت یعنی ایرانیان لاتاری می تواند گزینه مناسبی باشد پس با ما همراه باشید.

امتیاز بدهید

نوشته های مشابه

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا